Product niet gevonden? 053 434 43 43


4e generatie Carel Lurvink verdubbelt bedrijfsoppervlak

 

10 okt, 2016

Carel Lurvink gaat uitbreiden
Lees meer

01 mei, 2017

We gaan 16 meter de hoogte in met onze nieuwbouw, hierdoor wordt ons pand 1 van de hoogste gebouwen op de Marssteden.
Lees meer

12 mei, 2017

Vandaag is de laatste controle in ons nieuw aangekochte pand geweest zodat de sloop kan gaan beginnen. De binnenkant van het pand is al grotendeels gestript en klaar gemaakt voor d...
Lees meer

15 mei, 2017

Sinds we de sleutel van het nieuwe pand hebben ontvangen is er al bulk voorraad opgeslagen in het magazijn daar. Deze producten moeten allemaal terug naar ons huidige warehouse omd...
Lees meer

18 mei, 2017

Vandaag is de sloper, Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering, begonnen met het slopen van de dockshelters in ons nieuwe pand aan de IJzersteden.
Lees meer

02 jun, 2017

De afgelopen week zijn er meerdere gaten geboord en gevuld met beton om de stevigheid van de fundering te kunnen garanderen. De laatste voorbereidingen worden getroffen zodat de bo...
Lees meer

27 jun, 2017

De voorbereiding van de nieuwbouw locatie is in volle gang. De bestaande bouw wordt deels gesloopt zodat binnenkort begonnen kan worden met de bouw van het nieuwe pand.
Lees meer

26 jul, 2017

Er wordt hard gewerkt aan de fundering. De afgelopen week is de bekisting klaar gemaakt en die wordt nu gevuld met beton. Als dit straks uitgehard is zorgt het er voor dat alle kra...
Lees meer

04 aug, 2017

De laatste werkzaamheden voor de bouwvak zitten er op. Na de vakantie wordt er begonnen aan de staal constructie en zal het project de hoogte in gaan.
Lees meer

06 sep, 2017

De afgelopen dagen is er hard gewerkt aan de staalconstructie. Een deel van de constructie staat nu en het wordt duidelijk dat ons nieuwe pand niet te missen zal zijn.
Lees meer

10 okt, 2017

De laatste weken is er hard gewerkt aan de buitenkant van ons nieuwe pand. Het plaatwerk zit er nu grotendeels tegen aan en we kunnen duidelijk zien hoe het er uit gaat zien.
Lees meer

19 okt, 2017

Het plaatwerk zit nu overal op het pand. Nu kan er begonnen worden met het werk aan de binnenkant.
Lees meer

20 okt, 2017

Vandaag hebben we een richtmoal gehad om te vieren dat het hoogste punt van onze nieuwbouw is bereikt
Lees meer

25 okt, 2017

Ook onze bestaande kantine wordt verbouwd zodat we er straks weer ruim met al het personeel kunnen lunchen.
Lees meer

02 nov, 2017

Binnen in de hal wordt het beton gestort.
Lees meer

03 nov, 2017

Ook de verbouwing van het nieuwe kantoorpand schiet op.
Lees meer

13 nov, 2017

Vandaag is men begonnen met het plaatsen van onze nieuwe gevel reclame. Op alle 4 kanten prijkt straks ons logo en onze naam met LED verlichting.
Lees meer

17 nov, 2017

Ook ons bestaande pand krijgt nieuwe gevel reclame voorzien van LED verlichting.
Lees meer

23 nov, 2017

Ons nieuwe pand wordt ons bulk magazijn. Daarom worden er hoge stellingen geplaatst zodat we voldoende voorraad kunnen opslaan om al onze klanten te kunnen beleveren.
Lees meer

27 nov, 2017

Ook de verbinding tussen ons bestaande pand en het nieuwe pand is gemaakt.
Lees meer

08 dec, 2017

Ons nieuwe pand in al zijn glorie!
Lees meer

Album Mei 2017


4e generatie Carel Lurvink verdubbelt bedrijfsoppervlak


Carel Lurvink, totaalleverancier van producten voor een schone & veilige werkomgeving, gaat uitbreiden. Regionaal en nationaal zijn er steeds meer klanten die de weg naar Carel Lurvink weten te vinden. Om alle klanten snel te kunnen bevoorraden en hiervoor extra opslagcapaciteit nodig is, hebben we een pand aangekocht aan de IJzersteden in Enschede. Dit sluit bijna aan op de vestiging aan de Marssteden. Deze nieuwe locatie zal met name dienen als bulklocatie. Om de gebouwen met elkaar te verbinden zal er in de tussenliggende ruimte worden bijgebouwd.

“We wisten enige tijd geleden al dat we uit ons jasje groeiden en hebben de tijd genomen om een geschikte locatie te vinden. Voor nieuwbouw konden we niet zo snel een geschikte locatie vinden. Toen we vernamen dat het pand van onze achterburen verkocht zou worden, werd snel duidelijk dat dit de beste optie voor uitbreiding zou zijn. Praktisch en logistiek brengt het veel voordelen met zich mee t.o.v. nieuwbouw. “ aldus Managing Director Julius Lurvink.

We zullen de vorderingen van onze uitbreiding regelmatig delen, dus volg Carel Lurvink via social media of kijk op www.carellurvink.nl

CHATMODULE


CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur

ROUTE »»

Wil je ons volgen?