Carel Lurvink

Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Contact

Detecteerbare productenDe EERSTE stap naar Bescherming!

Carel Lurvink B.V. levert een groot assortiment detecteerbare producten aan de voedingsmiddelenindustrie. Detecteerbare producten zijn ontworpen om voedselveilig te zijn - niet alleen detecteerbaar.Voor een compleet overzicht van detecteerbare producten kunt u op de onderstaande afbeelding klikken:


Detecteerbare producten worden vervaardigd uit diverse materialen, die de beste mogelijkheden bieden voor toepassingen in productieomgevingen in de voedings-, dranken- en farmaceutische industrie, waarbij niet altijd een metalen alternatief gebruikt kan worden. 
Alle detecteerbare producten uit ons assortiment zijn metaaldetecteerbaar, X-ray detecteerbaar of visueel detecteerbaar.

Detecteerbare producten zijn vervaardigd met een proportie magnetische traceerbare metalen elementen, welke in de meeste gevallen door het hele object verspreid zijn, in een dusdanige hoeveelheid en concentratie waarbij een homogene stroming ontstaat. Daardoor wordt gegarandeerd dat alle delen van detecteerbare producten, potentieel detecteerbaar zijn door metaaldetectiesystemen, zonder de fysieke eigenschappen van het detecteerbare product te veranderen.

     

Detectamet detecteerbare producten.

Detectamet is opgericht in 2003 en is een trots ISO 9001:2009 gecertificeerd in overeenstemming met de geldende eisen van Europese (EU) en Amerikaanse (FDA) wetgevingen voor materialen en producten die in contact met levensmiddelen komen en in overeenstemming met andere standaarden. Specifieke verklaringen van overeenstemming en certificaten voor individuele producten zijn op aanvraag beschikbaar. De focus ligt op het ontwerp van detecteerbare producten, de fabricage van detecteerbare producten en de levering van metaal- en X-ray detecteerbare producten, waarbij beproefde en geteste concepten op de markt worden gebracht en waarbij continue nieuwe en innovatieve oplossingen op het gebied van detecteerbare artikelen worden ontwikkeld.

Bekijk hieronder het You Tube kanaal van detecteerbare producten van Detectamet.Volg de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van detecteerbare producten via Twitter.
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur