Carel Lurvink

Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Contact

Bedrijvenloop 2010

Carel Lurvink helpt mee!

Dit jaar is de Stichting Energy4All het goede doel van de CeeCee bedrijvenloop 2010. Energy4All zal een lokale activiteit organiseren met behulp van de gelden die worden opgehaald met de CeeCee bedrijvenloop.

Stichting Energy4All

De stichting Energy4All zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. We doen dit door veel aandacht te vragen om de oorzaak en de ernst van de ziekten bekender te maken. Daarnaast is het erg belangrijk veel geld op te halen.

De opbrengsten van de stichting komen ten goede aan het onderzoek naar een medicijn van Prof. Smeitink en zijn team. Dit onderzoek is van levensbelang om de simpele reden dat er op dit moment werkelijk niks voor deze zieke kinderen kan worden gedaan.

Zonder medicijn geen energie.

Wat doet Energy4All?
Inzamelen van geld ten behoeve van onderzoek naar energiestofwisselingsziekten;
Organiseren van activiteiten voor kinderen;
Het geven van voorlichting van energiestofwisselingsziekten;
Het onder de aandacht brengen van energiestofwisselingsziekten.

Wat is er al bereikt?
De Stichting Energy4All bestaat alweer meer dan 3 jaar. In die 3 jaar is de aandacht voor kinderen die lijden aan een energiestofwisselingsziekte explosief gegroeid.

Dankzij de bijdrage van heel veel mensen is het mogelijk geweest om de stichting nationaal op de kaart te zetten en veel geld op te halen. Dat is mede te danken aan Jos van Wamel en Geert Vogelzang die zich onbezoldigd full-time inzetten voor de stichting. Natuurlijk hebben onze PR-ambassadeurs Jochem van Gelder en Jochem Myjer daaraan ook een belangrijke bijdrage geleverd. Maar we mogen zeker ook niet die grote groep vrijwilligers vergeten, die in veel gevallen jaarlijks een activiteit organiseren, waarbij de opbrengst naar de stichting gaat.

Het is bijna overbodig om te zeggen, dat Prof. Smeitink natuurlijk erg gelukkig is met de snelle groei van Energy4all. Inmiddels heeft hij met het geld van de stichting twee extra onderzoekers kunnen aanstellen en belangrijke apparatuur voor het onderzoek aangeschaft.
Meer onderzoek betekent dat er sneller een geneesmiddel beschikbaar zal zijn voor al die kinderen, die aan een energiestofwisselingsziekte lijden. Met een dergelijk geneesmiddel verwachten we de ziekte te kunnen stoppen.

Iedereen die een keer het verhaal heeft gehoord of gelezen van een kind, dat lijdt aan een energiestofwisselingsziekte, weet hoe gelukkig een kind en z’n hele familie zou zijn als het ziekteproces gestopt zou kunnen worden. Op dit moment moeten ze nog machteloos toekijken en kunnen ze niks doen.

Energy4All doet er samen met Prof. Smeitink alles aan daar verandering in te brengen. We gaan door tot het medicijn er is.

Meer informatie over Energy4All op http://www.energy4all.eu/ 

 

Deelnemers Carel Lurvink vlnr. Iris Ruinemans, Jeroen Neijmeijer, Jorgen de Vries, Marcel Zwarteveen en Chris Hollanders.
Klik voor uitslagen teams: uitslagen 
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur