Carel Lurvink

Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Contact

Medewerkers Carel Lurvink fietsen mee met Grensland Marathon ATB 2011

Julius, Jan, Max, Jerry en Erwin gaan de uitdaging aan. 

Grensverleggende ATB uitdaging

Grensland mountainbike marathon: alleen voor echte ATB'er

Eindelijk is ie er dan, de eerste grensverleggende maar vooral adembenemende ATB tocht voor mountainbikers die ultiem aan de bak willen over een monsterafstand van meer dan 100 kilometer. Een tocht, uniek in de regio, die niet alleen geografische scheidslijnen overschrijdt maar ook fysieke grenzen verlegt.

Nederlands-Duits grensgebied

Decor is het Nederlands-Duitse grensgebied waar Tubbergen en de Duitse evenknie Uelsen elkaar de hand reiken. Een waar eldorado met donkere bossen, heidevelden en verstilde vennen temidden van natuurgebieden als Springendal, Tutenberg, Wilsumerberg, Lönsberg… Een eeuwenoud coulissenlandschap met oorspronkelijke ingrediënten die de echte liefhebber de adem beneemt: rulle zandwegen, sompige akkers, rotsige bospaden, drassige weilanden… En dat alles met veel steil, maar vooral vals plat en overal hellingen, heel veel hellingen…, tot aan de einder.

Co-productie

Het evenement is een co-productie van de Wielertoerclub Tubbergen en Radfahrverein Olympia Uelsen en wordt georganiseerd onder auspiciën van de Nederlandse en Duitse wielerbond. Ook overheden, grondeigenaren en natuurbeschermingorganisaties hebben hun medewerking verleend. Euregio, de organisatie ter bevordering van de Duits-Nederlandse betrekkingen, sponsort het wielerspektakel.

Datum, startplaats, inschrijving

Op zondag 11 september 2011  kunnen de echte ATB liefhebbers zich tijdens deze monstertocht uitleven. 
Er kan gestart worden tussen 8.30 en 10.00 uur

De onverschrokkenen krijgen maar liefst 110 kilometer voor de kiezen. Als alternatief kan gekozen worden voor 75 kilometer.

Onderweg worden meerdere verzorgingsposten aangedaan. Start en finish is bij Overheempark 'n Kaps, Tibsweg 2 in Tubbergen. Inschrijving kan via deze website en met behulp van het inschrijfformulier 
Op de dag zelf kun je je ook nog inschrijven vanaf 8.00 uur 

 

Klik hier voor meer informatie.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur