Carel Lurvink

Unger raamwisser

Bent u op zoek naar een goed merk voor een raamwisser? Dan is Unger een uitstekende keuze. In ons assortiment vindt u 24 verschillende Unger raamwissers. Unger is een Duits bedrijf en heeft al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van glazenwassermateriaal. Ooit zijn ze begonnen als klein bedrijf die innovatieve reinigingsproducten creëerde; inmiddels heeft zich Unger uitgebreid over meer dan 80 landen over de hele wereld. Unger raamwissers en andere producten van Unger worden gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Bovendien streeft Unger naar dat de producten zo efficiënt mogelijke oplossingen bieden voor schonere gebouwen. Uiteraard speelt het bevorderen van hygiëne hierbij ook een grote rol. 

Wat maakt een Unger raamwisser zo bijzonder? 

Ten eerste hecht Unger erg veel waarde aan kwaliteit. Voor de productie van een Unger raamwisser worden hoogwaardige materialen gebruikt. De professionele raamwissers in ons assortiment zijn meestal gemaakt van metaal of kunststof en de professionele unger raamwissers zijn meestal gemaakt van roestvrijstaal. Ook de rubbers zijn kwalitatief uitstekend. Ten tweede worden de producten continu optimaliseerd om het reinigen zo efficiënt en hygiënisch mogelijk te maken. Unger is op de hoogte van van de nieuwste technieken en luistert naar hun klanten. Ten derde zijn de glazenwassermaterialen van Unger op elkaar afgestemd. U kunt dus bijvoorbeeld verschillende Unger raamwissers op verschillende Unger handgrepen of (telescoop)stelen plaatsen. Het is maar net welke raamwissers, welke greep en welke houder uw voorkeur heeft bij een bepaalde klus. Hierdoor is een Unger raamwisser erg ergonomisch en dus goed voor de gezondheid. Bovendien is een Unger raamwissers voorzien van een comfortabele handgreep en hoogwaardige rubbers en zijn alle Unger raamwissers niet alleen geschikt voor gebruik op klassieke telescoopstelen maar ook watergeleidende telescoopstelen. Al deze eigenschappen maakt dat een Unger raamwisser ideaal is voor het efficient reinigen van glazen. 
 
Naast Unger raamwissers biedt Carel Lurvink ook Unger telescoopstelen, stelen, inwashoezen, borstels, messen, schrapers, moppen en complete reinigingssets. 


Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur