Product niet gevonden? 053 434 43 43

3M E-A-R switch protection earplug

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

De 3M™ E-A-R™ Switch Protection oordoppen zijn ontworpen om schadelijke geluiden te helpen verminderen, met inbegrip van stabiel aanwezig en plotseling optredend lawaai. Het product is voorzien van een speciaal akoestisch filter dat lagere geluidsniveaus met een geringe geluidsdemping doorlaat voor een groter bewustzijn van de omgeving (Awareness-modus) en tegelijk bescherming biedt tegen hoge niveaus van piekgeluid. Meer details >>>

Information

:3701047
:

excl. BTW en verzendkosten

Het product werkt in twee afzonderlijke standen: Awareness-modus en Normal Protection-modus. In de Normal Protection-modus biedt het product een hoger beschermingsniveau tegen voortdurend lawaai dan in de Awarenessmodus. Om gebruik te maken van de Awareness-modus drukt u eenvoudig op de knop van de tuimelschakelaar die is aangeduid met ‘CAE’ en om de Normal Protection-modus te gebruiken, drukt u op knop die is aangeduid met ‘3M’. De oordoppen hebben een tuimelschakelaar waarmee u eenvoudig het beschermingsniveau kunt aanpassen zonder de oordoppen uit uw oren te halen. Het product wordt gebruiksklaar geleverd, voorzien van oortips in de maat medium maar bevat ook een paar van elk van de drie verschillende maten oortips (small, medium, en large) voor een betere pasvorm.

Elk paar oordoppen bevat verschillende producten voor het linker en rechter oor, aangeduid met de letters “L” en “R” in de oorbeugels om een correcte pasvorm te verzekeren. De zachte, flexibele oorbeugel zorgt dat de oordop goed op zijn plaats blijft in de gehoorgang. Het product wordt geleverd met een handig opbergetui en een helder gekleurd verbindingskoord om verlies van de oordoppen te voorkomen.
Taal
Productblad NLD
Technisch informatieblad NLD
Gebruiksaanwijzing NLD

CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede
053 - 4344343

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum
035 - 6561402

J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten
0597 - 422600

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur
ROUTE »»

Wil je ons volgen?