3M E-A-R switch protection earplug

:3701047
3M E-A-R switch protection earplug
Omschrijving

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

De 3M™ E-A-R™ Switch Protection oordoppen zijn ontworpen om schadelijke geluiden te helpen verminderen, met inbegrip van stabiel aanwezig en plotseling optredend lawaai. Het product is voorzien van een speciaal akoestisch filter dat lagere geluidsniveaus met een geringe geluidsdemping doorlaat voor een groter bewustzijn van de omgeving (Awareness-modus) en tegelijk bescherming biedt tegen hoge niveaus van piekgeluid.

Het product werkt in twee afzonderlijke standen: Awareness-modus en Normal Protection-modus. In de Normal Protection-modus biedt het product een hoger beschermingsniveau tegen voortdurend lawaai dan in de Awarenessmodus. Om gebruik te maken van de Awareness-modus drukt u eenvoudig op de knop van de tuimelschakelaar die is aangeduid met ‘CAE’ en om de Normal Protection-modus te gebruiken, drukt u op knop die is aangeduid met ‘3M’. De oordoppen hebben een tuimelschakelaar waarmee u eenvoudig het beschermingsniveau kunt aanpassen zonder de oordoppen uit uw oren te halen. Het product wordt gebruiksklaar geleverd, voorzien van oortips in de maat medium maar bevat ook een paar van elk van de drie verschillende maten oortips (small, medium, en large) voor een betere pasvorm.

Elk paar oordoppen bevat verschillende producten voor het linker en rechter oor, aangeduid met de letters “L” en “R” in de oorbeugels om een correcte pasvorm te verzekeren. De zachte, flexibele oorbeugel zorgt dat de oordop goed op zijn plaats blijft in de gehoorgang. Het product wordt geleverd met een handig opbergetui en een helder gekleurd verbindingskoord om verlies van de oordoppen te voorkomen.

Downloads

Document Taal
Productblad NLD
Technisch informatieblad NLD
Gebruiksaanwijzing NLD
excl. btw en verzendkosten
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Marc Wagelaar

Marc Wagelaar
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Vandaag besteld, morgen in huis