Clax Extra 3ZP5 compleet wasmiddel 20kg

:101100395
Omschrijving

Productomschrijving
Clax Extra is een compleet hoofdwasmiddel dat speciaal geformuleerd is voor gebruik in commerciële en interne wasserijen. Het product is ontwikkeld voor automatische en handmatige dosering en kan toegepast worden bij alle waterhardheden. Clax Extra is geschikt voor het wassen van alle witte katoenen en polyester/katoenen stoffen en kleurechte artikelen.

Belangrijke eigenschappen
Clax Extra is een krachtig enzymatisch waspoeder, gebaseerd op een effectief mengsel van oppervlakte-actieve stoffen, waterhardheidsbinders, antivergrauwings- en anticorrosiemiddelen, alkalische zouten en een bleeksysteem dat werkzaam is bij middelhoge temperaturen. Het goed uitgebalanceerde mengsel van oppervlakte-actieve stoffen resulteert in uitstekende verwijdering van vettig vuil en vuildeeltjes en de dispersie van vuilcomponenten. Het krachtige waskrachtversterkingssysteem dat gebaseerd
is op hardheidsbinders zorgt voor een lage concentratie calciumionen waardoor het neerslaan van wasmiddelcomponenten voorkomen wordt. Hardheidsbinders fungeren tevens als antivergrauwingsmiddelen door vuildeeltjes zwevend te houden (voorkomt het opnieuw neerslaan). Hiernaast zijn er nog andere ingrediënten met een antineerslag- en antiverhardingswerking toegevoegd aan het product.

Clax Extra is tevens geformuleerd met silicaten, die fungeren als anticorrosiemiddelen, en een optisch witmiddel dat zorgt voor langdurige witheid van het textiel. Het product bevat een bleeksysteem voor toepassing bij gemiddelde temperaturen (50 – 70 ºC) en bleekstabiliserende middelen die textielschade voorkomen. De aanwezigheid van een effectief proteolytisch enzymsysteem leidt tot eiwitafbraak waardoor de verwijdering van eiwithoudend vuil zoals bloed en voedselvlekken vergemakkelijkt wordt.

Clax Extra is een zeer actief single-shot hoofdwasmiddel, dat gebruikt kan worden voor het reinigen van textiel uit ziekenhuizen en andere gezondheidszorginstellingen en voor het reinigen van hotellinnen, restaurantlinnen en werkkleding.

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
€ 111,55 excl. btw
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur