Clax Saturn 12G1 20kg

:100987480
Omschrijving

Clax Saturn is een hoofdwasmiddel dat speciaal geformuleerd is voor gebruik in commerciële wasserijen en wasserijen in eigen beheer. Het product kan gebruikt worden bij alle waterhardheden en is geschikt voor het wassen van zwaar bevuild katoenen en polyester/katoenen textiel.

Belangrijke eigenschappen
Clax Saturn is een goed uitgebalanceerd, hoog-alkalisch product dat gebaseerd is op een mengsel van zeep, niet-ionogene stoffen, hardheidsbinders, alkalische zouten, antivergrauwings- en anticorrosiemiddelen. Dit krachtige, op hardheidsbinders gebaseerde, wasmiddel zorgt voor een lage concentratie calciumionen waardoor het neerslaan van wasmiddelcomponenten voorkomen wordt. Hardheidsbinders fungeren tevens als antivergrauwingsmiddelen doordat ze vuildeeltjes zwevend houden en zo het opnieuw neerslaan ervan voorkomen.
Clax Saturn is geformuleerd met silicaten die de belangrijkste bron van alkaliteit vormen en tevens fungeren als anticorrosie- en bleekstabiliserende middelen. Het product bevat tenslotte ook een optisch witmiddel dat zorgt voor langdurige witheid.
Clax Saturn wordt meestal samen met een non-ionic booster gebruikt. Deze combinatie van producten resulteert in een uitstekende verwijdering en dispersie van vettig vuil. In combinatie met een bleekmiddel bieden deze producten een krachtig wassysteem dat gebruikt kan worden voor het reinigen van zwaarbevuilde werkkleding uit de voedingsindustrie, slachthuizen, visverwerkende bedrijven, etc.
Een belangrijk voordeel van Clax Saturn is dat het mogelijk wordt de voorwas over te slaan, wat resulteert in een aanzienlijke kostenbesparing op water, energie en tijd.

Voordelen
- Gecombineerd met een non-ionic booster:
- Uitstekend resultaat bij zwaarbevuilde werkkleding
- Gaat vergrauwing van het linnen tegen, houdt de vuildeeltjes in oplossing
- Zorgt voor een langdurige witheid
- Vookomt corrosie van machine-onderdelen

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
€ 119,93 excl. btw
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Ninjo Koenders

Ninjo Koenders
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur