Diversey sproeiflacon 500ml 5st tbv Suma Bac D10

Art: 100765
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik

Omschrijving

Deze handige sproeiflacon van 500 ml is perfect voor het aanbrengen van Suma Bac D10 op oppervlakken die moeten worden gedesinfecteerd. Suma Bac D10 is een effectief desinfectiemiddel dat bacteriën, schimmels en virussen bestrijdt, en deze sproeiflacon zorgt voor een gemakkelijke en nauwkeurige toepassing van het product.

De sproeiflacon is gemaakt van duurzaam plastic en heeft een verstelbare sproeikop, zodat u het sproeipatroon kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een fijne nevel of een krachtige straal nodig heeft, deze sproeiflacon zorgt voor een gelijkmatige en consistente verdeling van het desinfectiemiddel.

De handige maat van 500 ml maakt deze sproeiflacon perfect voor gebruik in verschillende omgevingen, zoals kantoren, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. Bovendien is de sproeiflacon gemakkelijk bij te vullen met Suma Bac D10, zodat u altijd voldoende desinfectiemiddel bij de hand heeft om uw werkplek schoon en hygiënisch te houden.

Kortom, deze sproeiflacon is een onmisbare tool voor iedereen die Suma Bac D10 gebruikt en op zoek is naar een eenvoudige en effectieve manier om oppervlakken te desinfecteren.

Positieve punten

+ Eenvoudig in gebruik
+ Specifiek ontworpen voor gebruik met Suma Bac D10
+ Gemaakt van duurzaam materiaal

Technische gegevens

Merk Suma

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren