Carel Lurvink

Poetspapier en doeken

Poetspapier

Het is altijd handig poetspapier in de buurt te hebben. Vooral op plaatsen waar het snel vies wordt, zoals een werkplaats of een keuken. Gebruik poetspapier om even snel uw werkbank af te nemen, de handen te drogen of voor het opruimen van vuil en vet. Poetspapier is uitermate hygiënisch doordat ze bedoeld zijn voor eenmalig gebruik. Vaatdoekjes bijvoorbeeld worden meerdere malen gebruikt waardoor de bacteriën gemakkelijk verspreid worden. Daarom wordt poetspapier ook veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Ook keukenrollen zijn poetspapier. Tegenwoordig vindt men bijna geen keuken zonder een keukenrol.
Voor optimaal gebruikersgemak plaatst u het poetspapier in een dispenser of op een rol.

Wij bieden poetspapier van papier of textiel en u kunt kiezen of u het poetspapier liever op rollen, als vellen of doeken of in emmers of in busjes heeft.

Kleur poetspapier

Natuurlijk kunt u ook nog de kleur van het poetspapier kiezen. Witte poetsdoeken zijn aan te raden als ze in combinatie met een oplosmiddel gebruikt worden omdat deze geen kleur achterlaten. Bij witte poetsdoeken kun je ook beter zien welk en hoeveel vuil je verwijdert. In de voedingsindustrie wordt meestal blauw poetspapier gebruikt, doordat blauw beter opvalt.

Poetspapier rollen

Onze poetspapier rollen zijn verkrijgbaar met 1-laags, 2-laags of 3-laags papier. Door poetspapier te kiezen dat uit meerdere lagen bestaat, hoeft u minder papier per keer te pakken. Bovendien voelt meerlaags poetspapier comfortabeler aan. Op plaatsen waar weinig plek is kiest men vaak voor poetspapier rollen

Poetspapier in emmers of busjes

Op plekken waar weinig ruimte is wordt vaak gekozen voor poetspapier in een emmer of busje. U kunt een emmer of busje gemakkelijk verplaatsen als het in de weg staat. Ideaal dus.

Textiele poetsdoeken

Het voordeel van poetsdoeken gemaakt van textiel (badstof, katoen, tricot) is dat dit poetspapier meermalig gebruikt kan worden. Textiele poetsdoeken worden gemaakt uit textiele stoffen die niet meer gebruikt worden. Let wel op dat dit minder hygiënischer is dan poetspapier dat maar een keer gebruikt wordt.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur