Carel Lurvink

Filter

Merk

Kleur

MaatToepassing
Materiaal
Eigenschap
Inhoud

MVO keur

Veiligheidsklasse

Geur

Gebruiksfreqentie

Type systeemdispenser
Categorie
Wasvoorschriften

COVID-19

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Nieuw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

COVID-19

COVID-19 is een besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door het coronavirus. Dit virus wordt vooral overgedragen door hoesten en niezen. Het RIVM adviseert een aantal hygiënemaatregelen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Zo is het belangrijk dat we zo veel mogelijk thuis blijven en 1.5 meter afstand tot anderen houden. Ook schudden we geen handen meer en hoesten en niezen we in de binnenkant van onze elleboog. Naast deze maatregelen zijn er producten die besmetting met of verspreiding van het coronavirus kunnen helpen voorkomen. En artikelen, zoals pictogrammen en borden, die het makkelijker maken om de juiste afstand te bewaren.

Handen wassen of desinfecteren
Via de handen verspreidt een virus zoals het coronavirus zich gemakkelijk. Veel mensen zitten vaak (ongemerkt) met hun handen aan hun neus of mond. Door regelmatig uw handen te wassen met water en zeep, verkleint u de kans om ziek te worden of iemand anders te besmetten. Droog uw handen daarna wel goed af met papieren handdoekjes en vergeet hierbij niet de huid tussen de vingers.

Geen water en zeep voorhanden? U kunt uw handen ook desinfecteren met handalcohol om besmetting met COVID-19 te voorkomen. Plaats een desinfectiezuil in openbare ruimtes, zodat iedereen bij het betreden van een ruimte zijn of haar handen kan desinfecteren. Of neem kleine flesjes met handdesinfectiemiddelen mee, zodat u overal en altijd uw handen kunt desinfecteren.

Wilt u weten wanneer u water en zeep gebruikt of wanneer u beter uw handen kunt desinfecteren? Download dan hier onze infographic over handhygiëne.

Persoonlijke beschermingsmiddelen
Werkt u in de zorg met coronapatiënten of moet u bijvoorbeeld ruimtes schoonmaken waarin besmette personen zijn geweest, dan zijn persoonlijke beschermingsmiddelen van groot belang. We hebben een uitgebreid assortiment met disposable handschoenen, wegwerp overalls, bezoekersjassen, adembescherming en veiligheidsbrillen.

Reinigen en desinfecteren
Om ruimtes, werkplekken en bijvoorbeeld gebruiksvoorwerpen schoon te maken en te desinfecteren, raden wij het gebruik van disposable doeken en moppen aan. Door deze materialen na gebruik weg te gooien, voorkomt u verspreiding van het virus. En maak altijd eerst goed schoon, voordat u met het desinfecteren begint. Want vervuiling is een goede voedingsbodem voor bacteriën en virussen. En zorg ook voor de juiste desinfectant, want niet alle desinfectiemiddelen doden virussen.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur