Filter

Merk

Model
Collectie
Kleur
MaatMateriaalEigenschap

Inhoud

MVO keur

Breedte

Categorie


WasvoorschriftenCALU TTS materiaalwagens en toebehoren

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

CALU TTS materiaalwagens en toebehoren

Voor het goed kunnen schoonmaken van diverse ruimtes zijn er veel materialen nodig. De CALU TTS (Total Top Solutions) materiaalwagens van Carel Lurvink zorgen ervoor dat u alle benodigdheden overzichtelijk en snel bij de hand heeft tijdens het uitvoeren van uw schoonmaakwerkzaamheden.

Professionaliteit en nauwkeurigheid met CALU

Alle toebehoren van de schoonmaakklussen kunt u bij ons vinden. Denk bijvoorbeeld aan een vierkanten emmer met hendel, een kunststof zwabberframe en/of metalen zwabberframe, een dweilmopklem, een dweilemmer, een rubberstrip, een dweilmop-pers, een dweilemmer met pers, een aluminium steel een mini telescopische steel zo zijn er nog veel meer op te noemen, we bieden u een zeer compleet pakket.
Door ons volledige assortiment heeft u een riante keuze, zelfs uit verschillende groottes, kleuren en materialen. Alle producten zijn van ons eigen merk CALU en zijn erop gericht om uw werkzaamheden gemakkelijker, comfortabeler en veiliger te maken. Onze CALU TTS materiaalwagens zorgen er bovendien voor dat u al deze professionele en specifiek afgestemde producten en materialen op één plek kunt opslaan.

Efficiënt, gezond en volledig

In onze CALU materiaalwagens kunt u vele soorten artikelen opbergen met verschillende groottes. Zo is er ook effectief plek gemaakt voor kleinere gereedschappen, materialen en onderdelen. Hierdoor kunt u uiterst efficiënt aan de slag.

Door onze CALU materiaalwagens beperkt u uw lichamelijke inspanning. De CALU materiaalwagens zijn namelijk eenvoudig te verplaatsen en verlichten de fysieke belasting die schoonmaakwerk u oplegt.

Carel Lurvink helpt u verder

Schoonmaken is een complexe en nauwkeurige klus. Het vergt een goede uitvoering in zijn geheel en een juiste toepassing van materialen. Op de productpagina’s van Carel Lurvink kunt u daarom precies zien welk artikel voor welke ruimte en werkzaamheden geschikt is. Ook vindt u er alle eigenschappen van het product terug. Hiernaast bieden wij u tips en voorschriften. We helpen u de voordelen en de eventuele nadelen van het product onder ogen te zien en vermelden alle technische gegevens. Zo weet u precies wat u aanschaft en wordt een kwalitatief hoge schoonmaak gegarandeerd. Bovendien staan onze productspecialisten voor u en al uw specifieke vragen klaar. Wij kunnen u voorzien van een afgemeten advies.

Neem snel een kijkje en schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u onze hulp wenst. Zorg samen met ons voor schone en veilige (werk)omgevingen en comfortabele werkomstandigheden door CALU TTS materiaalwagens en toebehoren aan te schaffen. Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur