Filter

Merk
KleurMateriaalInhoud

Opbergboxen

Opbergboxen

Zoekt u een manier om al uw spullen netjes op te bergen? Onze opbergboxen zijn ideaal voor het opbergen van rondslingerende spullen. Carel Lurvink biedt opbergboxen in allerlei soorten en maten zodat u vast en zeker de ideale opbergbox vind voor het spul dat u wilt opbergen. Het opbergen van uw rondslingerende in een opbergbox draagt bij aan een nette uitstraling. 
 
Opbergboxen zijn er in alle vormen en maten: plat, vierkant, doorzichtig, stapelbaar, met wieltjes, met klipsluiting, enz. Kies de opbergbox die het beste bij uw woning past en waarin u het beste uw spullen kunt opbergen. Als u bijvoorbeeld een opbergbox nodig heeft voor het opbergen van dekbedden of kussens kunt u kiezen voor een opbergbox die je handig onder het bed kunt schuiven. Er bestaan verschillende modellen opbergboxen; opbergboxen met een afsluitbare deksel is bijvoorbeeld handig als de spullen niet stoffig mogen worden. Voor kleinere spullen zoals sieraden of versiering kunnen kleinere manden of opbergboxen voldoende zijn. Vaak zijn opbergboxen zo gemaakt dat verschillende formaten te combineren zijn doordat ze goed stapelbaar zijn. Een opbergbox moet immers ook goed opgeborgen kunnen worden. U kunt de opbergboxen ook aanpassen aan de rest van uw interieur. In ons assortiment bieden wij daarom opbergboxen die te verkrijgen zijn in verschillende kleuren (blauw, grijs, groen, rood, transparant, wit of zwart) en materialen (kunststof, polypropyleen of polystyreen).
 
Uiteraard biedt het assortiment van Carel Lurvink opbergboxen van verschillende inhouden: van 6 liter tot 60 liter. Het is maar net waar u naar op zoek bent. De opbergboxen in het assortiment van Carel Lurvink zijn in ieder geval van uitstekende kwaliteit, zijn stevig en gaan lang mee. Dit komt doordat de opbergboxen van toongevende merken als Curver, Rako, Rubbermaid en Diversey zijn. Deze topmerken staan bekend om de hoge kwaliteit van hun producten.

excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur