Filters

Vikan Hygiene Systeem

58 producten

Vikan Hygiëne Systeem

Één van de grootste en bekendste bedrijven op het gebied van hygiënische reinigingsmiddelen en andere schoonmaakproducten is Vikan. Het Deense bedrijf ontwikkelt en produceert al sinds 1898 een breed scala aan schoonmaak(hulp)middelen.

Vikan hygiëne systemen voor de voedingsindustrie

Vikan richt zich voornamelijk op hygiëne producten voor de voedingsindustrie. In de voedingsindustrie spelt hygiëne een extra belangrijke rol. Ons voedsel moet in een hygiënische omgeving geproduceerd worden. Daarom worden de producten geproduceerd van stoffen zoals polypropyleen, polyester of RVS (inox) waaraan bacteriën en micro-organismen zich slecht kunnen hechten. Bovendien zorgt de veilige productie bij Vikan ervoor dat er geen stoffen uit de producten reageren met ingrediënten uit voedsel, detergenten of schoonmaakmiddelen.

Ook zijn de meeste Vikan hygiëne systeem producten te verkrijgen in 12 verschillende kleuren. Een kleurensysteem help de werkplaats netjes te houden en kruisbesmettingen te voorkomen. Men kan met het kleurensysteem van Vikan namelijk verschillende ‘kleurenzones’ creëren. Elke zone krijgt één kleur toegeschreven en alleen producten met die kleur mogen in één bepaalde zone gebruikt worden. Hierdoor heeft u veel meer controle over de hygiëne in het bedrijf.

De Vikan hygiëne systemen producten zijn uiteraard ook geschikt voor andere branches waar hygiene een belangrijke rol speelt zoals de gezondheidszorg, restaurants, grootkeukens, supermarkten, bakkerijen, slagers, etc.

Vikan Hygiëne Systemen: hygiënisch, efficiënt en innovatief

Zoals al vermeld worden hoogwaardige grondstoffen gebruikt voor de productie. De producten voldoen niet alleen aan de eisen van de, maar ook aan de Europese wet- en regelgeving. Vikan neemt hygiëne erg serieus; ze hebben een eigen testcentrum waar de producten uitgebreid getest worden. Bovendien is Vikan een zeer betrokken producent en luistert naar zijn klanten. Zo worden de producten voortdurend verbeterd voor een zo efficiënt mogelijke schoonmaak.

Ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen

In ons assortiment vindt u producten voor de schoonmaak van vloeren zoals Vikan werkborstels, Vikan handvegers, Vikan draadborstels, Vikan padhouders en schuurpads, Vikan schrobbezems, Vikan bezems en Vikan hand- en vloertrekkers. Ook bieden wij bijbehorende Vikan stelen. Een passende steel kan het werk een stuk aangenamer en efficiënter maken en helpt daarnaast rugklachten te voorkomen. Tijdens het schoonmaken kunnen Vikan schoppen en scheppen, Vikan handschrapers en vloerschrapers, Vikan emmers en koppelingen, Vikan slangensets en waterpistolen en andere special gereedschappen ook van pas komen. Heeft u advies nodig op het gebied van schoonmaak? Onze adviseurs staan voor uw klaar.  

Order houden met Vikan ophangsystemen

Met de speciale Vikan ophangsystemen kunt u goed order houden op de werkvloer wat uiteraard erg belangrijk is voor optimale hygiëne.

Vikan Transport Systeem (VTS)

Uit het assortiment Vikan Transport system (VTS), dat speciaal ontwikkeld is voor het schoonmaken van de binnen- en buitenkant van elk type voertuig, vindt u bij Carel Lurvink onder andere diverse VTS autowasborstels, VTS raamwissers, VTS handborstels, VTS bezems, VTS vloertrekkers en VTS stelen.

Meer informatie of hulp bij het vinden van de juiste materialen voor uw situatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.
 

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren