Vikan pijpborstels

6 producten

Vikan pijpborstels

Voor het inwendig reinigen en ragen van allerlei soorten pijpen, buizen en leidingen heeft Vikan pijpborstels ontwikkeld. Met een pijpborstel verwijdert u eenvoudig het vuil, vet of andere voedselresten uit pijpen en leidingen. Daarnaast zijn ze erg geschikt voor het reinigen van flessen, trechters en machines. De borstels van Vikan worden uitsluitend gemaakt van polyester, polypropeen en RVS. Bacteriën kunnen zich niet aan deze materialen hechten, waardoor kruisbesmetting voorkomen wordt. Dit maakt de borstels erg geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie. Ze zijn verkrijgbaar als borstel met steel en als losse borstelkop die u kunt bevestigen aan een Vikan steel.

Reinig iedere pijp met een Vikan pijpborstel

De pijpborstels van Vikan zijn verkrijgbaar in verschillende diameters tussen de 50 en 120 millimeter. Zo bent u in staat om de meest nauwe en brede pijpen goed en efficiënt te reinigen. Daarnaast zijn Vikan pijpborstels verkrijgbaar met zowel zachte, medium als harde vezels, zodat er voor iedere schoonmaakklus en type oppervlak een geschikte borstel is. Vikan heeft de borstelharen op een speciale manier vastgezet in het borstelblok, waardoor de borstel geen vezels verliest tijdens het reinigen. De borstel is bestand tegen temperaturen tot 121 graden en is hierdoor goed te reinigen.

Vikan pijpborstels met kleurcodering

Alle producten van Vikan zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het gebruik van kleurcodering in uw bedrijf maakt het makkelijker om kruisbesmetting te voorkomen en een goede hygiëne te waarborgen. Ook de pijpborstels van Vikan zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat de artikelen niet op verschillende afdelingen rondslingeren. Daarnaast voldoet u hiermee aan het verplichte HACCP-plan voor voedselverwerkers. Alle verschillende producten van Vikan vindt u in ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren