Filter

Menu

Merk

Kleur
Maat

Materiaal


Eigenschap

MVO keur

Categorie

Vikan afwasborstels

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Meest verkocht
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Vikan afwasborstels

Elke keuken heeft een goede afwasborstel nodig. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment afwasborstels waaronder Vikan afwasborstels. Vikan is één van de grootste en toongevenste bedrijven op het gebied van hygiënische reinigingsmiddelen en andere schoonmaakproducten. Het Deense bedrijf ontwikkelt en produceert al sinds 1898 een breed scala aan schoonmaak(hulp)middelen.

Ultieme hygiëne met Vikan

Vikan heeft zich vooral op de voedingsmiddelenindustrie gericht. Op werkplaatsen waar met voedsel gewerkt wordt is hygiëne immers extra belangrijk. Daarom worden hoogwaardige materialen die makkelijk schoon te houden zijn gebruikt. Een Vikan afwasborstel is gemaakt van polyster of polypropyleen. Bacteriën en micro-organismen kunnen zich  slecht aan deze materialen hechten waardoor de hygiëne bevorderd wordt. Daarnaast is het belangrijk dat er geen stoffen uit de producten reageren met ingrediënten uit voedsel, detergenten of schoonmaakmiddelen. Een vikan afwasborstel voldoet aan alle strenge eisen van de voedingsmiddelen industrie. Daar bovenop heeft Vikan ook een eigen testcentrum waar de producten uitgebreid getest worden en wordt er geluisterd naar de eisen en wensen van klanten. 

Vikan afwasborstels met kleurcodering

Een vikan afwasborstel is te verkrijgen in 12 verschillende kleuren: blauw, bruin, geel, rood, grijs, groen, oranje, paars, roze, wit en zwart. Verschillende afdelingen en/of taken kunnen toegeschreven worden aan verschillende kleuren. Zo kunnen door middel van een kleursysteem veel kruisbesmettingen voorkomen worden en heeft u meer controle over de hygiëne in uw bedrijf.

Een vikan afwasborstel voor elke taak

Zelfs in keukens waar een vaatwasser aanwezig is speelt de afwasborstel een net zo belangrijke rol. Vikan afwasborstels zijn van hoogste kwaliteit en worden aangeboden in verschillende maten en vormen: klein, medium, kort steel, lange steel, harde borstel, zachte borstel, smalle borstel, brede borstel, etc. Een vikan afwasborstel voor elke afwastaak dus. De maximum temperatuur die een Vikan afwasborstel aan kan is 121 graden Celsius.
 
Een afwasborstel moet regelmatig vervangen worden. Bacteriën verzamelen zich op de borstel en de borstel begint na een tijdje ook nog eens te rafelen. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw afwasborstel kunt u hem regelmatig met de vaat in de vaatwasser doen, door de hoge temperaturen worden dan de bacteriën gedood. 
 
Naast afwasborstels biedt Vikan diverse andere producten. Neem een kijkje in ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen
 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur