Filter

Merk

Kleur
Maat
Materiaal
Eigenschap


Categorie

Vikan werkborstels

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Vikan werkborstels

Bij Carel Lurvink bieden we u een ruim assortiment werkborstels voor verschillende toepassingen, zodat geen enkele schoonmaakklus een probleem vormt. Met een Vikan werkborstel verwijdert u eenvoudig en snel hardnekkig vuil van allerlei oppervlakken. De schoonmaakartikelen van Vikan zijn in het bijzonder ontwikkelt voor de voedingsindustrie en daarom staat een uitstekende hygiëne hoog in het vaandel. De borstelharen van Vikan werkborstels worden gemaakt met vezels van polyester, zodat bacteriën zich niet aan de borstels kunnen hechten en ophopen. Daarnaast zijn de werkborstels van Vikan eenvoudig te reinigen. Zo voorkomt u kruisbesmetting en blijft de hygiëne in uw bedrijf hoog.

Welk type Vikan werkborstel past bij uw schoonmaakklus?

De werkborstels van Vikan zijn geschikt voor het effectief en snel verwijderen van vuil op allerlei oppervlakken. In ons assortiment vindt u diverse types werkborstels met verschillende formaten, borstelharen en toepassingen. Zo bieden we bijvoorbeeld rechthoekige en ronde werkborstels, tankborstels, handborstels, borstels met watertoevoer en diverse gespecialiseerde werkborstels voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van uw schoonmaakklus, het oppervlak en type borstel, kunt u kiezen voor borstelharen met zachte, medium of harde polyester vezels. Zo kunnen we u altijd een geschikte Vikan werkborstel aanbieden, van het intensief reinigen van grote oppervlakken tot het reinigen van de lastigste hoekjes.

Vikan werkborstels met Ultra Safe Technology (UST)

Sommige werkborstels van Vikan zijn uitgerust met de nieuwe Ultra Safe Technology. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat de borstelharen op een specifieke manier in de borstelkop geplaatst worden, waardoor vervuiling en verlies van de borstelharen tot een minimum beperkt wordt. Hierdoor heeft de werkborstel niet alleen een langere levensduur, maar reinigt deze ook beter en effectiever. Uw nieuwe detailborstel of werkborstel met dit innovatieve systeem bestelt u eenvoudig bij Carel Lurvink.

Vikan werkborstels met kleurcodering

De werkborstels van Vikan zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit maakt het makkelijk om te onderscheiden bij welke afdeling of kleurzone een artikel hoort. Hiermee wordt kruisbesmetting voorkomen en blijft de hygiëne in het bedrijf gewaarborgd. Het werken met artikelen in verschillende Vikan kleuren draagt bovendien bij aan het verplichte HACCP-plan voor voedselverwerkers. Doordat alle Vikan artikelen verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren, voegt u de artikelen makkelijk toe aan uw kleurcoderingsprotocol. Alle verkrijgbare artikelen van Vikan vindt u in ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur