Filter

Merk

Kleur
Maat

Eigenschap

Categorie

Vikan handvegers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Vikan Handveger Art: 4589B
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Vikan handvegers

Vikan heeft veel verschillende technologieën die u helpen uw hoge hygiëne standaarden te blijven volbrengen. Vikan heeft al meer dan 120 jaar ervaring in het maken van borstels en bezems. Vikan vindt hygiëne erg belangrijk en probeert haar klanten daar dan ook mee te ondersteunen. Hiervoor brengen zij hun handvegers en stofblik uit in een verschillende kleuren. Carel Lurvink biedt u verschillende uitvoeringen en kleuren van handborstels en stofblikken.

Ultra Safe Technology (UTS)

Producten van Vikan kunnen uitgerust zijn met de Ultra Safe Technology. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat de haren van de ... op een manier geplaatst worden wat vervuiling en verlies van borstel haren minimaliseert. Deze word aangeboden in zowel zachte als medium harde haren.

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit een 12 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Zo wordt de hygiëne binnen uw bedrijf optimaal onder controle.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur