Vikan handvegers

8 producten

Vikan handvegers

Het komt vaak voor dat uw medewerkers even snel iets moeten opruimen of afvegen. Met de handvegers van Vikan zijn kleine oppervlakken en lastige hoekjes in een handomdraai weer schoon. Vikan handvegers zijn gericht ontwikkeld voor gebruik in de voedingsindustrie of voedselverwerking. De artikelen van Vikan worden gemaakt van polypropyleen, polyester of RVS, materialen waar bacteriën en andere ongewenste micro-organismen zich niet aan kunnen hechten. Hierdoor wordt kruisbesmetting voorkomen, zijn de handvegers beter te reinigen en kan de bedrijfshygiëne beter gewaarborgd worden.

De geschikte Vikan handveger

Handvegers worden veel gebruikt om kleine oppervlakken snel te kunnen schoonmaken. Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor een Vikan handstoffer, stofblik, handveger, reinigingsborstel en poederveger. De Vikan handstoffer is uitermate geschikt voor het opruimen van fijn vuil en is verkrijgbaar met standaard haren en met zachte haren. Het bijbehorende Vikan stofblik is stevig, heeft een verhoogde rand en sluit naadloos aan op de grond. De Vikan poederveger is dankzij de zachte vezels geschikt voor het wegvegen van fijne deeltjes en stoffen op werkhoogte. De ultradunne reinigingsborstel is ontwikkeld om hardnekkig vuil op lastig bereikbare plekken effectief te verwijderen. Alle bovenstaande artikelen zijn voorzien van een ergonomisch handvat, waardoor ze comfortabel werken en een stevige grip bieden. Alle artikelen van Vikan zijn gericht op het waarborgen van een optimale hygiëne.

Vikan handvegers met Ultra Safe Technology (UST)

Sommige Vikan handvegers zijn uitgerust met de nieuwe Ultra Safe Technology. De haren van deze handvegers zijn op een specifieke manier geplaatst, waardoor vervuiling en verlies van haren geminimaliseerd wordt. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur van de veger, maar ook voor een betere reiniging. Vikan handvegers met dit innovatieve systeem zijn met zachte en medium harde haren verkrijgbaar bij Carel Lurvink.

Vikan handvegers met kleurcodering

Alle Vikan artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor is het makkelijk te herkennen bij welke afdeling of kleurzone een artikel hoort. Hierdoor wordt kruisbesmetting voorkomen en kan een goede hygiëne in het bedrijf gewaarborgd worden. Vikan maakt het met verschillende kleuren makkelijk om aan het verplichte HACCP-plan voor voedselverwerkers te voldoen. De handvegers, stoffers en blikken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, waardoor u de artikelen makkelijk aan uw kleurcoderingsysteem toevoegt. Alle andere artikelen van Vikan vindt u in ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren