Vikan schrobbezems

Vikan schrobbezems

Vloeren zijn vaak een van de meest vervuilde oppervlakken in een productieomgeving, doordat veel vuil uiteindelijk op de grond terecht komt. Doordat uw werknemers door het bedrijf heenlopen en zo vuil verplaatsen, kan de vloer een grote veroorzaker van kruisbesmetting zijn. Het is daarom erg belangrijk dat uw vloeren goed en met regelmaat gereinigd worden. Vikan schrobbezems maken het reinigen van uw vloeren en wanden een eenvoudige klus.

Welke Vikan schrobbezem is geschikt?

In het assortiment van Carel Lurvink vindt u verschillende Vikan schrobbezems, vloerschrobbers en luiwagens. Zo bieden we schrobbezems met watertoevoer, hoekschrobbers voor het effectief reinigen van vloer-muur verbindingen en hittebestendige schrobbezems. Alle schrobbezems kunnen aan een Vikan steel of handvat bevestigd worden en zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes. Omdat vloerschrobbers vaak worden gebruikt om hardnekkig vuil van vloeren en muren te verwijderen, zijn de borstelharen gemaakt van harde vezels. Alle schrobbezems van Vikan worden gemaakt van polyester, polypropyleen en RVS. Bacteriën en micro-organismen kunnen zich niet aan deze materialen hechten, waardoor u kruisbesmetting voorkomt.

Vikan vloerschrobber met Ultra Safe Technology (UST)

Sommige Vikan vloerschrobbers zijn ontwikkelt volgens de nieuwe Ultra Safe Technology van Vikan. Bij deze innovatieve technologie worden de borstelharen zo in het bezemblok geplaatst, dat verlies en vervuiling van de borstelharen tot een minimum beperkt wordt. Vuil krijgt hierdoor geen kans zich op te hopen tussen de borstelharen, waardoor de vloerschrobber beter reinigt en een langere levensduur heeft. Deze Ultra Safe Technology Vikan vloerschrobber met harde borstelharen bestelt u eenvoudig bij Carel Lurvink.

Vikan schrobbezems met kleurcodering

De artikelen van Vikan zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat het makkelijk is om de producten in uw kleurcoderingsysteem op te nemen. Door verschillende kleurzones in te richten, is het makkelijk te herkennen op welke afdeling de schrobbezem thuis hoort. Zo voorkomt u kruisbesmetting tussen afdelingen en bevordert u een goede bedrijfshygiëne. Bovendien voldoet u door te werken met schrobbezems in meerdere kleuren aan het verplichte HACCP-plan voor voedselverwerkers. U kunt alle verkrijgbare Vikan artikelen terugvinden in ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren