Filter

Merk

KleurMaat


Materiaal


Eigenschap


Categorie

Vikan bezems

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Vikan Combi Bezem Art: 3174B
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Vikan bezems

Een schone werkomgeving is op veel plekken erg belangrijk, zeker wanneer er met voedsel wordt gewerkt. Om de voedselveiligheid te kunnen waarborgen is het belangrijk dat een vloer schoon is. Een kwalitatief goede bezem is hiervoor onmisbaar. Net als alle andere Vikan artikelen zijn ook de bezems gemaakt van polypropyleen, polyester of RVS. Micro-organismen en andere ongewenste bacteriën kunnen zich niet aan deze materialen hechten, waardoor kruisbesmetting voorkomen wordt. De bedrijfshygiëne blijft hierdoor hoog.

Hoe kies ik de juiste Vikan bezem?

Het selecteren van de juiste bezem lijkt makkelijk, maar is sterk afhankelijk van het type vloer en het soort vervuiling dat op de vloer terechtkomt. Bij het kiezen van een geschikte Vikan bezem is het daarom belangrijk om te kijken naar de hardheid van de vezels in het borstelblok van de bezem. De hardheid van de vezels bepalen voor welk type ondergrond en vuil een Vikan bezem geschikt is. Zo heeft u de keuze uit vegers met zachte, medium en harde borstelharen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende breedtes en zijn er gehoekte bezems verkrijgbaar die het reinigen van plinten en hoeken makkelijker maken.

Vikan bezems met Ultra Safe Technology (UST)

Sommige Vikan bezems zijn ontwikkelt volgens de nieuwe Ultra Safe Technology. De borstelharen van deze bezems zijn zo geplaatst dat vervuiling en verlies van de haren tot een minimum beperkt wordt. Ook hoopt vuil zich niet op tussen de borstelharen. Dit zorgt voor een betere reiniging en een langere levensduur van de bezem. Vikan bezems met dit innovatieve systeem zijn bij Carel Lurvink verkrijgbaar met zachte en medium harde borstelharen.

Vikan bezems met kleurcodering

De Vikan artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het makkelijk is om met een kleurcoderingsysteem te werken. Door te werken met meerdere kleuren is het eenvoudig te herkennen bij welke afdeling of ruimte de bezem hoort. Zo wordt kruisbesmetting voorkomen en kan een goede bedrijfshygiëne gewaarborgd worden. Ook voldoet u aan het verplichte HACCP-plan voor voedselverwerkers door met bezems in verschillende kleuren te werken. Alle andere artikelen van Vikan vindt u in ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur