Vikan ophangsystemen

Vikan ophangsystemen

Vikan heeft veel verschillende technologieën die u helpen uw hoge hygiëne standaarden te blijven volbrengen. Vikan heeft al meer dan 120 jaar ervaring in het maken van borstels en bezems. Vikan vindt hygiëne erg belangrijk en probeert haar klanten daar dan ook mee te ondersteunen. In het assortiment zijn twee soorten ophangmethodes; een haak of een klem. De haken zijn voor artikelen waar een oog in de steel zit. Ander kan er gebruik gemaakt worden van een klem. Vikan brengt hun ophangsystemen onder andere ook uit in een verschillende kleuren.

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverser kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 12 verschillende kleuren. Hierdoor kan gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. De hygiene in uw bedrijf blijft zo onder controle.

Carel Lurvik biedt u verschillende ophangsystemen van Vikan aan. Van een 1-3 ophangsysteem tot een wat uitgebreidere versie hiervan. Tevens biedt Carel Lurvink u ook een emmerhouder voor aan een wand. De ophangsystemen worden aangeboden in polyamide, polypropyleen, rubber of RVS.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren