Vikan schoppen en scheppen

16 producten

Vikan schoppen en scheppen

In de horeca en voedingsindustrie wordt veel gebruik gemaakt van schoppen en scheppen. De omvang en stevigheid van Vikan schoppen zorgen ervoor dat u eenvoudig een grote hoeveelheid voedingsmiddelen kunt verplaatsen. Vikan handscheppen zijn ideaal voor het doseren van zowel droge als vloeibare ingrediënten of producten. De scheppen en schoppen van Vikan zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, omdat ze gemaakt zijn van polypropyleen. Bacteriën kunnen zich niet aan deze kunststof hechten, waardoor de hygiëne hoog blijft en kruisbesmetting voorkomen wordt. Daarnaast is dit materiaal bestand tegen hoge temperaturen, waardoor de schep of schop goed gereinigd kan worden en het werken met voedsel op hoge temperatuur geen probleem vormt.

Verschillende types schoppen en handscheppen van Vikan

In het assortiment van Carel Lurvink zijn verschillende soorten schoppen en scheppen van Vikan verkrijgbaar. Zo bieden we diverse types schoppen met zowel een klein als groot blad. U kunt deze bestellen met een dicht blad of als uitlekschep, en als ergonomische of detecteerbare schop. Daarnaast kunt u kiezen voor een ergonomische schop met korte steel en D-greep handvat. Dit type schop werkt een stuk lichter en voorkomt dat spieren overmatig belast worden. Carel Lurvink biedt ook een ruim assortiment handscheppen. Zo vindt u handscheppen met een hoge en lage rand, een grote en kleine capaciteit en kunt u kiezen uit een ronde of rechthoekige schepbak. Ook bieden we ergonomische en metaal detecteerbare handscheppen.

Vikan schoppen en scheppen met kleurcodering

De producten van Vikan zijn voorzien van meerdere kleuren, zodat u de artikelen eenvoudig in uw kleurcoderingsysteem kunt opnemen. Het is belangrijk dat de Vikan steel dezelfde kleur heeft als het Vikan product waar de steel aan bevestigd wordt. Door in het bedrijf met verschillende kleurzones te werken, is het eenvoudig te herkennen in welke ruimte of afdeling de artikelen thuis horen. Zo wordt kruisbesmetting binnen het bedrijf voorkomen en blijft een hoge bedrijfshygiëne gewaarborgd. Door te werken met verschillende kleuren voldoet u bovendien aan het verplichte HACCP-plan voor voedselverwerkers. Een overzicht met alle verkrijgbare artikelen van Vikan kunt u terugvinden in ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren