Vikan speciale gereedschappen

Vikan speciale gereedschappen

Vikan heeft veel verschillende technologieën die u helpen uw hoge hygiëne standaarden te blijven volbrengen. Vikan heeft al meer dan 120 jaar ervaring in het maken van borstels en bezems. Bij Carel Lurvink kunt u ook verschillende speciale gereedschappen van Vikan bestellen. Zoals een toiletborstel met houder, hygiënische hark, roerspatels, spatelbladensiliconen ringen in meerdere kleuren en andere speciale gereedschappen. 

Roerspatels en spatelbladen

Carel Lurvink heeft diverse roerspatels in het assortiment. Wij bieden u dichte spatels en spatels met gaten aan. Waar dichte spatels hoofdzakelijk worden toegepast in de horeca, worden de roerspatels met gaten veelal in industriële mengketels gebruikt. Verder wordt er nog een hittebestendige spatel aangeboden. De spatelbladen worden onderscheiden tussen een flexibel blad en een steviger blad.

Siliconen ringen

Vikan heeft een nieuwe lijn siliconen ringen. Deze versterken un kleurcoderingssysteem. Het is mogelijk om deze siliconen ringen te bevestigen op bijvoorbeeld uw scheppen of bezems. Dit is een professionele en duurzame oplossing voor complexe kleurcoderingen. Carel Lurvink biedt twee soorten siliconen ringen; een met een diameter van 26mm of een van 40mm. Beide modellen zijn leverbaar in 5 kleuren.

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverser kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 12 verschillende kleuren. Hierdoor kan gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. De hygiene in uw bedrijf blijft zo onder controle.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren