Vikan handschrapers en vloerschrapers

16 producten

Vikan handschrapers en vloerschrapers

Schrapers zijn een onmisbare toevoeging bij het schoonmaken van uw vloer of andere werkoppervlakken. Met een Vikan schraper verwijdert u eenvoudig het grove vuil, waardoor u veel tijd bespaart bij het goed schoonmaken van de vloer of werkoppervlak. Denk bijvoorbeeld aan het wegschrapen van restproducten of aangekoekte voedselresten alvorens het schoonmaken. Met een Vikan schraper kiest u voor strenge hygiëne en een hoge voedselveiligheid. De hand- en vloerschrapers van Vikan worden gemaakt van materialen waar bacteriën zich niet aan kunnen hechten, zoals polypropyleen of RVS. Zo voldoen alle schrapers van Vikan aan de vereisten voor gebruik in de voedingsindustrie.

Welke types Vikan schrapers zijn er?

Bij Carel Lurvink bieden we u een ruim assortiment Vikan schrapers voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Bij het kiezen van de juiste variant, kunt u kiezen uit een vaste en flexibele schraper. De schrapers van Vikan zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, van 5 tot 27 centimeter. Naast de reguliere hand- en vloerschrapers, zijn er een aantal schrapers met bijzondere toepassing verkrijgbaar. Zo zijn er metaal detecteerbare schrapers, waarmee eventuele metaaldeeltjes direct onderschept kunnen worden. Voor het schrapen van oppervlakken met temperaturen tot 240 graden Celsius heeft Vikan een hittebestendige schraper ontwikkelt. Wanneer uw werkoppervlak krasgevoelig is, kunt u het beste kiezen voor een kunststof schraper. Als het oppervlak wat minder kwetsbaar is, werkt een RVS schraper doorgaans wat efficiënter.

Vikan handschrapers en vloerschapers met kleurcodering

De producten van Vikan zijn voorzien van meerdere kleuren, zodat u de artikelen eenvoudig in uw kleurcoderingsysteem kunt opnemen. Het is belangrijk dat de Vikan steel dezelfde kleur heeft als het Vikan product waar de steel aan bevestigd wordt. Door in het bedrijf met verschillende kleurzones te werken, is het eenvoudig te herkennen in welke ruimte of afdeling de artikelen thuis horen. Zo wordt kruisbesmetting binnen het bedrijf voorkomen en blijft een hoge bedrijfshygiëne gewaarborgd. Door te werken met verschillende kleuren voldoet u bovendien aan het verplichte HACCP-plan voor voedselverwerkers. Een overzicht met alle verkrijgbare artikelen van Vikan kunt u terugvinden in ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren