Carel Lurvink

Filter

Merk

Kleur
ToepassingEigenschap


Inhoud
MVO keur


Geur

Gebruiksfreqentie
Categorie

Keukenreinigers en vaatwas

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Suma Forte plus L54 Art: 7510149
( p. st.)
excl. btw
Suma Bac D10 Art: 7510741
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Goede keukenreinigers en vaatwasmiddelen voor elke keuken

Op een plek waar voedsel bereid wordt, zoals in een keuken, is kwaliteit, kosten, personeelsveiligheid en uiteraard hygiëne van uiterst belang. Door de hygiëne te behouden met goede keukenreinigers kunnen voedselvergiftiging en kruisbesmettingen voorkomen worden. Een aanrechtblad of keukenkastje is dan ook nooit zo schoon als hij eruitziet. Kruisbesmetting kan worden voorkomen als de keuken regelmatig wordt schoongemaakt met een goede keukenreiniger. Een goede keukenreiniger is niet het enige wat nodig is voor een hygiënische keuken; het keukengerei moet ook in heet water met veel zeep gewassen worden of in een goede vaatwasser. Met onze professionele keukenreinigers en vaatwas artikelen is het eenvoudig een schone keuken te bewaren. Carel Lurvink biedt alle soorten keukenreinigers die u voor een hygiënische keuken nodig heeft aan; Allesreinigers, keukenvloerreinigers, ovenreinigers, ontkalkers, glas- en oppervlaktereinigers, rvs-reinigers, ontvetters, ontsmettingsmiddelen en schuurcrѐme. De professionele keukenreinigers zijn van bekende merken zoals Diversey, Suma, Sun, Taski, Clear, Pro Formula en ClearYellow. Omdat wij bij Carel Lurvink ook een grote waarde hechten aan het milieu en duurzame producten vindt u bij ons ook veelal keukenreinigers en vaatwasmiddelen met MVO keurmerken als Biodegradable, Ecoflower, Effective, Plant Based en Renewable Resources.

Sommige keukenreinigers zijn voor dagelijks gebruik, andere voor wekelijks of maandelijks gebruik. Uit ons uitgebreide assortiment kunt u zeker de juiste keukenreinigers voor uw keuken of bedrijfskeuken vinden.

Keukenhygiëne controle

De voedselindustrie wordt ook regelmatig gecontroleerd door hygiëne Consult Nederland (HCN) BV. Iedere organisatie/onderneming die levensmiddelen produceert, bewerkt, verpakt, verhandelt, opslaat of vervoert, moet een systeem toepassen dat de voedselveiligheid waarborgt. Professionele keukenreinigers zijn hiervoor essentieel en de meeste van onze keukenreinigers voldoen aan de HACCP-wetgeving. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem die microbiologische gevaren (bacteriën, schimmels, virussen en parasieten), chemische gevaren (schadelijke stoffen: dioxines, zware metalen, schimmelgifstoffen, resten bestrijdingsmiddelen, enz.) en fysische gevaren (glas, botdeeltjes, scherpe metaal- of houtdeeltjes, enz) controleert.


 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur