Vikan werkborstels

Vikan werkborstels

Vikan heeft veel verschillende technologieën die u helpen uw hoge hygiëne standaarden te blijven volbrengen. Vikan heeft al meer dan 120 jaar ervaring in het maken van borstels en bezems. Vikan vindt hygiëne erg belangrijk en probeert haar klanten daar dan ook mee te ondersteunen. Hiervoor brengen zij hun borstels, en haar veelzijdige andere producten, uit in een verschillende kleuren. 

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit een 12 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. De hygiene in uw bedrijf blijft zo onder controle.

Ultra Safe Technology (UTS)

Producten van Vikan kunnen uitgerust zijn met de Ultra Safe Technology. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat de haren van de werkborstels op een manier geplaatst worden wat vervuiling en verlies van borstel haren minimaliseert.

Carel Lurvink biedt u verschillende uitvoeringen en kleuren van borstels waaronder hand-, afvoer- en detailborstels. Waaronder borstel gemaakt van Polyester, Polypropyleen of RVS.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren