Carel Lurvink

Filter

MerkMaat

MateriaalGebruiksfreqentie

Categorie

Lijmdoeken

Taski Lijmdoek Art: 100790
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Lijmdoeken

De lijmdoeken in ons assortiment zijn van het toongevende merk Taski. Lijmdoeken worden ook wel kleefdoeken genoemd. Taski lijmdoeken zijn ideaal voor het stofwissen van vloeren en worden gebruikt in combinatie met stofwissers. Bovendien zijn lijmdoeken of kleefdoeken ook verkrijgbaar op rol. Het voordeel hiervan is dat u zelf een bijpassende lijmdoek voor elke taak kunt maken. Iedereen kent het wel: dat laagje stof op meubelen is er toch weer sneller dan u dacht. Net nadat u heeft schoongemaakt dwarrelen langzaam maar zeker de stofdeeltjes alweer naar beneden en kunt u weer opnieuw beginnen met het verwijderen van het stof.

Stof bestaan uit een combinatie van kleine vaste deeltjes die verschillen per huishouden. Meestal bestaan ze uit uitwerpselen van insecten, dode insecten, huidschilfers, vezels (van kledij, meubilair, beddengoed, gordijnen, tapijten, matten, etc.), zand, haren, veren, voedselafval, tabak, pollen, schimmels en nog veel meer. Stof verwijderen is erg belangrijk. Luchtverontreiniging door onder andere (fijn)stof leidt tot een levensduurverkorting. Daarnaast verergert stof bestaande aandoeningen van luchtwegen, longen en hart- en vaatstelsel. Het grootste probleem bij huisstof zijn allergische reacties op deeltjes die zich in het huisstof bevinden. Een allergische reactie kan lijden tot neusverstoppingen, tranende ogen, overmatig niezen, hoesten, snotteren, etc. U hoort het dus al: het regelmatig verwijderen van stof met een lijmdoek is essentieel.

Kortom, het verwijderen van stof met een lijmdoek zorgt ervoor dat 1) de luchtkwaliteit aanzienlijk verhoogd wordt en 2) de kans op chronische aandoeningen en allergische reacties daalt. Het is ook belangrijk een vloer eerst stofvrij te maken met een lijmdoek/kleefdoek voordat de vloer schoongemaakt wordt. Dit moet omdat het losse vuil zich anders aan de vloer hecht. Om het stofvrij maken van vloeren gemakkelijker te maken kunt u een lijmdoek ook bevestigen aan een vloerwisdoekhouder of stofwisdoekhouder zodat u niet hoeft te bukken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur