Filter

Merk
Materiaal


MVO keur
Aantal lagen


Soort vouw

Type systeemdispenser

Categorie

Gevouwen toiletpapier

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Gevouwen toiletpapier

Toiletpapier, iedereen heeft het nodig. Het is daarom van belang om de juiste keuze te maken die het best bij u past. Er zijn veel verschillende soorten toiletpapier en elk soort heeft zijn eigen voordelen. Carel Lurvink beschikt over een grote voorraad toiletpapier, in alle soorten en maten, zodat u altijd vindt wat u nodig heeft! Gevouwen toiletpapier is hier een van en draagt veel voordelen met zich mee.

Bij gevouwen toiletpapier kiest u voor een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke wijze van toiletpapier. Het papier komt vel na vel uit de dispenser waardoor u het papier niet hoeft te scheuren. Deze manier is goed te gebruiken voor jong en oud. Ook is dit hygiënisch, omdat de gebruiker alleen het vel pakt die gebruikt wordt. Daarnaast kunt u de voorraad op ieder moment van de dag bijvullen en heeft u geen last van afval van losse kokers.
Het toiletpapier is van een hoge kwaliteit gemaakt, zodat het een grote hoeveelheid kan absorberen en zacht aanvoelt. Daarnaast hebben alle soorten gevouwen toiletpapier die wij aanbieden een ecolabel of een FSC keurmerk. Dit houdt in dat het toiletpapier is gemaakt uit gerecycled papier of het papier afkomstig is uit duurzame bosbouwgronden. Gevouwen toiletpapier is ideaal voor horecagelegenheden en de gezondheidszorg, waar bezoekersaantallen klein tot middelmatig zijn.

Carel Lurvink en gevouwen toiletpapier

Carel Lurvink biedt een grote verscheidenheid aan toiletpapier aan. Wij leveren in veel verschillende soorten en maten, zodat u altijd de juiste keuze maakt! Ook bieden wij andere soorten toiletpapier aan zoals normale rollen, doppenrollen, jumborollen, compactrollen en vochtig toiletpapier.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur