Filter

Merk

Kleur


Maat


MateriaalEigenschap
MVO keur


Aantal lagenSoort vouw

Gebruiksfreqentie

Type systeemdispenser

Categorie

Rollen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Diversey poetspapier Art: D7524330
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Poetspapier rollen

Het is altijd handig poetspapier in de buurt te hebben. Vooral op plaatsen waar het snel vies wordt, zoals een werkplaats of een keuken. Carel Lurvink biedt diverse soorten poetspapierrollen. De poetspapier rollen zijn van verschillende merken zoals Kimberley Clark, Tork, SCA Tork, Satino, WypallDiversey en ook ons eigenmerk CaluClean.
Het voordeel van poetspapier ten opzichte van bijvoorbeeld vaatdoekjes is dat ze bedoeld zijn voor eenmalig gebruik waardoor bacteriën minder makkelijk verspreid worden. Tegenwoordig vindt men bijna geen keuken meer zonder keukenrol. 

Poetspapier rollen met verschillende eigenschappen

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren voor poetspapier; midi, mini of industrie rollen? In welke dispenser moet de rol passen? Hoeveel laags? Hoe sterk moeten de rollen absorberen? Moeten ze resistent zijn tegen oplosmiddelen?  Verschillende rollen hebben ook nog eens verschillende kwaliteiten; met 1-laags, 2-laags of 3-laags papier. 3-laagse rollen zijn uiteraard sterker en hebben dus een betere kwaliteit. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. De meeste poetspapierrollen zijn gemaakt van papier maar er bestaan ook rollen van cellulose of non-woven materiaal. Ook kunnen poetspapier rollen verschillende eigenschappen hebben. Rollen kunnen pluisarm zijn wat erg handig is voor oppervlaktes die nog bewerkt moeten worden; een hoog absorberend vermogen hebben; en u moet er ook op letten of de rol geschikt is voor de voedingsmiddelenindustrie. In de voedingsmiddelenindustrie moet namelijk erg hygiënisch gewerkt worden. Het beste is dus als de poetspapierrollen desinfecterende eigenschappen hebben.

Een passende dispenser voor uw poetspapierrollen

Carel Lurvink heeft een een breed assortiment poetsroldispensers. De poetsroldispensers verschillen in kleur, materiaal en hoeveelheid en type poetsrollen (midi of mini poetsrolhouders) die opgeslagen kunnen worden. Naast verschillende materialen, kleuren en inhoud heeft u keuze uit vloerdispensers (ook wel poetsrolstandaard genoemd) en wand poetsroldispensers. Vloerdispensers worden ook wel poetsrolstandaarden genoemd. Het voordeel van vloerdispensers is dat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Wand poetsroldispensers zijn ideaal voor plekken waar poetspapier binnen handbereik moet hebben.
Neem hier een kijkje in ons assortiment poetsroldispensers.
 
Naast poetspapier rollen en poetsroldispensers biedt Carel Lurvink ook textiele poetsdoeken, geïmpregneerde poetsdoeken in emmers en busjes, gevouwen poetspapier, vellen en doeken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur