Filter

MerkMateriaal

Aantal lagen

Emmers en busjes

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Emmers en busjes

Bent u op zoek naar geïmpregneerde reinigingsdoeken? Het assortiment ‘emmers en busjes’ van Carel Lurvink biedt diverse geïmpregneerde reiniginsdoeken in emmers of reinigingsdoeken op rol. De poetsdoeken kunnen geïmpregneerd zijn met verschillende schoonmaakmiddel. Ideaal als u geen poetslap, zeep, schoonmaakmiddel en/of water bij de hand heeft. U kunt dus schoonmaken zonder de toevoeging van zeep en water wat veel tijd kan sparen. De toepassing van een geïmpregneerde poetsdoek is afhankelijk van het schoonmaakmiddel en het type doek.
 
De Wypall geïmpregneerde poetsdoeken zijn bijvoorbeeld ideaal voor het reiniggen van de handen, gereedschap of machines. Bovendien beschermen de Wypall doekjes de handen en zorgen ervoor dat de huid niet uitdroogt. Doordat de Wypall doekjes tegelijkertijd schoonmaken en beschermen verbetert u niet de hygiëne op een gezonde manier. Wat tevens erg fijn is aan de Wypall geïmpregneerde poetsdoeken is dat ze een ruwe kant en een zachte kant hebben. Met de ruwe kant verwijdert men het vuil effectief en met de zachte kant kan men de handen bijvoorbeeld nog reinigen. Wypall geïmpregneerde poetsdoeken zijn verkrijgbaar in combinatie een draagbaar systeem zodat u de doekjes altijd bij de hand heeft. Vaak zijn deze draagbare systemen emmers. Bovendien kunt u bij ons eenvoudig navulling bestellen als de emmer leeg is.
 
Naast geïmpregneerde reinigingsdoeken biedt Carel Lurvink ook nog droge reinigingsdoeken op rol. Het is altijd handig een rol met reinigingsdoeken bij de hand te hebben. U kunt ze eenvoudig op de werktafel plaatsen zodat u altijd een rol bij de hand heeft als er snel iets gereinigd of gedesinfecteerd moet worden. Morsen gebeurt namelijk sneller dan men denkt. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld de rollen van Wettask. De rollen zijn pluisvrij, bestand tegen oplosmiddelen en kunnen naar voorkeur met verschillende middelen geïmpregneerd worden. De rollen kunnen ook in draagbaar systeem (zoals een emmer) geplaats worden.

Bij Carel Lurvink kunt u ook terecht voor ander poetspapier of poetsdoeken. Zoals op rol, vellen en doeken of textiele poetsdoeken.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur