Carel Lurvink

Filter

Merk

Maandverband en tampons

Maandverband en tampons

Tijdens de menstruatie wil men op goede tampons en maandverband kunnen vertrouwen. Iedere vrouw heeft andere behoeften tijdens haar menstruatie. Daarom bestaan er veel verschillende soorten maandverband en tampons.

Maandverband

Maandverband is een strook verband met aan de onderkant een plakstrip die in de onderbroek geplakt wordt. Er bestaan verschillende diktes en vormen maandverband. Dit betekent maandverband voor iedere vrouw en voor iedere fase tijdens de menstruatie. 

Tampons

Een tampon is een staafje van samengeperste watten met een touwtje eraan. Een tampon wordt in de vagina gebracht en kan door middel van het touwtje er weer uitgehaald worden.

Maandverband en tampons weggooien

Tampons en maandverband moeten regelmatig verwisseld worden. Dit is niet alleen hygiënischer maar zorgt er bovendien voor dat men niet doorlekt. Dameshygiëneartikelen mogen echter niet in de toilet gegooid en doorgespoeld worden. Dat kan namelijk ernstige verstoppingen veroorzaken die niet zo makkelijk op te lossen zijn. Bovendien kunnen deze producten ook in het riool en bij waterzuiveringsinstallaties problemen veroorzaken. Om ontstoppingen en andere problemen te voorkomen is het ten eerste dus van belang deze producten op een andere manier te weg te gooien. Verpak maandverband of tampons in een luchtdicht hygiënezakje en gooi dit vervolgens in een speciale dameshygiënebak.

  • Een damesverbandzakje zorgt voor een luchtdichte verpakking en neutraliseert onaangename geurtjes. Neem hier een kijkje in ons assortiment damesverbandzakjes en bijpassende dameshygiënedispensers.
  • Een dameshygiënebak is een afvalbak speciaal voor dameshygiëneartikelen. Een hygiënebak is namelijk luchtdicht en de inhoud is niet zichtbaar. Neem hier een kijkje in ons assortiment dameshygiënebakken.

Dameshygiëne assortiment van Carel Lurvink

Naast maandverband en tampons vindt u in ons assortiment uiteraard ook facial tissues, damesverbandzakjes, washandjes, luierzakken en dameshygiënedispensers.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur