Filter

Merk
Materiaal


Type systeemdispenser

Categorie

Damesverbandzakjes

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Dameshygiënezakjes

Dameshygiënezakjes, damesverbandzakjes of simpelweg hygiënezakjes zijn onmisbaar op de dames toilet.
Tampons, maandverband, vochtige doekjes, inbrenghulzen en de verpakkingen van tampons zijn niet geschikt om door te spoelen. Deze producten kunnen ernstige verstoppingen veroorzaken die niet zo makkelijk op te lossen zijn. Bovendien kunnen deze producten ook in het riool en bij waterzuiveringsinstallaties problemen veroorzaken. Om ontstoppingen en andere problemen te voorkomen is het ten eerste dus van belang deze producten op een andere manier te weg te gooien. Bovendien worden deze producten vaak als onhygiënisch gezien. Daarom zijn er speciale damesverbandzakjes ontwikkeld.
 
Damesverbandzakjes maken het mogelijk damesverband hygiënisch en geurloos weg te gooien. Onaangename geurtjes worden door een speciale stof in hygiënezakjes geneutraliseerd. Daarnaast kunnen damesverbandzakjes producten luchtdicht verpakken en gaan ze niet snel kapot waardoor de hygiëne bevorderd wordt en er geen onaangename geuren verspreid worden. Met een damesverbandzakje kunt u dus gerust maandverband of tampons in de afvalbak gooien.

Een hygiënebak voor hygiënezakjes

Nog beter is natuurlijk als het hygiënezakje in een hiervoor bestemde hygiënebak gegooid wordt. Een hygiënebak heeft een deksel die ervoor zorgt dat de inhoud van de hygiënebak niet zichtbaar wordt. Bovendien is een hygiënebak luchtdicht en makkelijk te openen. Zo blijft de damestoilet een hygiënische en nette plaats. 

Dameshygiëne assortiment van Carel Lurvink

Naast damesverbandzakjes vindt u in ons assortiment uiteraard ook facial tissues, maandverband en tampons, washandjes en luierzakken.

 

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur