Filter

Merk


Kleur

Materiaal

Inhoud

MVO keur


Aantal lagen

Categorie

Placemats

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Placemats

Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment placemats. Voor elke gelegenheid vindt u bij ons een passende placemat. Een placemat, ook wel simpelweg onderlegger genoemd, is een matje dat onder het bord en het bestel op tafel gelegd wordt zodat eten dat gemorst wordt niet direct op de tafel of het tafelkleed valt en vieze vlekken achterlaat. Tegenwoordig dienen placemats ook als reclame, menukaart of dragen ze gewoon bij aan de sfeer op tafel. Placemats zijn namelijk te verkrijgen in verschillende leuke kleuren en met verschillende patroontjes, afbeeldingen of teksten. Ook voor kinderen in een restaurant kunnen placemats een goede oplossing zijn. Men kan namelijk een kleurplaat op de placemat printen die de kinderen dan kunnen inkleuren zodat u gezellig lang aan tafel kunt blijven zitten.

Papier en kunststof placemats

Placemats kunnen gemaakt zijn van natsterk papier, kunststof of riet. Papieren placemats kunnen na gebruik gewoon weggegooid worden en worden daarom aangeboden in pakketten van tenminste 500 stuk; placemats van kunststof zijn eenvoudig te reinigen met een beetje afwasmiddel waarna ze weer gebruikt kunnen worden. Bovendien is de tafel beter beschermd als u kunststoffen placemats gebruikt doordat kunststof in tegenstelling tot papier geen vloeistoffen absorbeert. Als u bijvoorbeeld een glas rode wijn omgooid gaat dit gewoon door het papier heen waardoor u uiteindelijk toch een rode vlek in uw tafel af tafelkleed krijgt.
 
Placemats dragen ook bij aan de sfeer doordat ze goed te combineren zijn met het overige tafelgedek, andere accessoires en het interieur. Door verschillende combinaties kunt u eenvoudig steeds weer een andere sfeer creëren. Met een mooi gedekte tafel kunt u indruk op uw gasten maken. Alle placemats in het assortiment van Carel Lurvink zijn in het bezit van het Ecoflower keurmerk. Er zijn verschillende maten placemats. In het assortiment komt u 30x42 cm, 27x42 cm of 31x42 cm tegen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur