Filter

Kleur

Materiaal

Categorie

Luieremmer

( p. st.)
excl. btw

Luierwegwerpsystemen

De meerderheid van ouders met kleine kinderen in luiers gebruikt wegwerpluiers. Veel mensen vinden wegwerpluiers namelijk makkelijker en hygiënischer. Bovendien hoeven ze niet gewassen te worden. Er zijn speciale luierwegwerpsystemen ontwikkeld voor luiers. Met een luierwegwerpsysteem hoeft u als het buiten nat en koud is niet meer naar buiten te gaan om vieze stinkende luiers weg te gooien. Ook als men onderweg is biedt een luierwegwerpsysteem een goede oplossing. Men wilt immers niet een stinkende luier mee nemen.  De meeste luierwegwerpsystemen maken gebruik van luierzakken.

Luierzakken

Tegenwoordig bestaan er verschillende soorten luierwegwerpsystemen zoals bijvoorbeeld luieremmers. Een luieremmer biedt antibacteriële bescherming en zorgt ervoor dat onaangename geurtjes niet verspreid worden. Met behulp van innovatieve methodes wordt iedere luier afzonderlijk in een luierzak ingesloten. De luierzak van tommee tippee bijvoorbeeld heeft een antibacteriële folie die 99% van de bacteriën doodt. Bovendien beschermen deze luierzakjes zeer efficiënt tegen geurtjes en worden ze in voorgeladen cassettes geleverd. De casettes zijn geschikt voor de Sangenic Tec luieremmer die over een speciaal systeem beschikt. Dit systeem zorgt ervoor dat de luier door middel van een unieke twist en lock handeling in de luierzak luchtdicht verpakt wordt. U kunt uw luierzakjes navulcasettes eenvoudig bij Carel Lurvink bestellen. Zo hoeft u de luier niet meteen naar buiten te brengen en heeft u geen last van onaangename geurtjes.

Bekijk ons assortiment voor andere dispensers of vuilnisbakken, voor uw sanitaire ruimtes! Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur