Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Festool gereedschap

Festool gereedschap

Goede hulpmaterialen in de vorm van elektrische gereedschappen zijn onmisbaar voor schildersbedrijven, industriële en bouwbedrijven. Het belang van goede elektrische gereedschappen varieert van de snelle afname tot de perfecte verwerking van verschillende ondergronden voor onberispelijke oppervlakken. Bij Carel Lurvink bent u aan het goede adres voor Festool machines en accessoires voor renovatie-, droogbouw-, warmte-isolatie- of montagewerkzaamheden. Festool is een toonaangevend merk in elektrische gereedschappen voor professionals en gebruikers die hoge kwaliteitseisen aan gereedschappen stellen. Wij bieden een uitgebreid assortiment van Festool machines aan zoals schuurmachines, stofzuigers en diverse Festool accessoires en onderdelen.

Festool schuurmachines

Een schuurmachine is een essentieel gereedschapshulpmiddel om hout glad te maken en bijvoorbeeld oude verfresten te verwijderen. Schuurmachines zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten. De keuze voor een type schuurmachine is afhankelijk van de grootte, structuur en vorm van het oppervlak. Binnen ons assortiment vindt u diverse type schuurmachines zoals vlakschuurmachines, deltaschuurmachines en excentrische schuurmachines. De vlakschuurmachines beschikken over een vlakke of rechthoekige schuurzool, die op een excentrisch mechanisme gemonteerd zit. Deze schuurmachines zijn het meest geschikt voor fijnere afwerkklussen, zoals het schuren van meubels of deuren. Een deltaschuurmachine beschikt over een vergelijkbare werking als een vlakschuurmachine, alleen is een deltaschuurmachine voorzien van een driehoekige schuurzool. Hierdoor is deze schuurmachine ideaal voor het schuren in kleine hoekjes van bijvoorbeeld een raamkozijn. Tot slot is een excentrische schuurmachine voorzien van een ronde schuurzool, die zowel ronddraait als excentrisch beweegt. Hierdoor maakt deze schuurmachine een meer elliptische beweging in plaats van een standaard cirkelbeweging. Hierdoor ontstaat er een dubbele schuurwerking, waardoor het probleem van het achterlaten van cirkelvormige markeringen kan worden voorkomen. Tot slot bestaat er naast bovengenoemde schuurmachines, ook nog een multifunctionele schuurmachine voor het grof schuren, fijn schuren en polijsten.

 

Festool stofzuigers

Wanneer u werkzaamheden uitvoert met behulp van een stof producerend gereedschap, dan is het van belang dat u veiligheids- en gezondheidsmaatregelen neemt. Binnen ons ruime assortiment Festool machines bieden wij ook stofzuigers aan, die op diverse stof producerende gereedschappen aangesloten kunnen worden. Hiermee kan er veilig en tijdbesparend gewerkt worden, doordat de stofzuiger direct de vrijgekomen stof opzuigt. De stofzuigers worden gekenmerkt door een uitstekende mobiliteit, gering gewicht en compactheid. Bovendien beschikken deze stofzuigers over innovatieve details zoals geïntegreerde bluetooth technologie voor het starten van de stofzuiger via de slang of bijbehorende afstandsbediening.

Festool onderdelen & accessoires

Wat de Festool machines uniek maakt, is het multifunctionele systeemontwerp van de elektrische gereedschappen. Hierbij gaan Festool onderdelen, accessoires en verbruiksmateriaal hand in hand met het gereedschap. Perfect afgestemde systeemaccessoires zorgen ervoor dat u tijd- en kostenbesparend kunt werken. Bovendien brengt deze systeembenadering een grote mate van flexibiliteit en ordening met zich mee. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de machine naar uw hand te zetten, waardoor u iedere klus eenvoudig kunt uitvoeren. Binnen ons assortiment Festool machines heeft u een ruime keuze aan diverse Festool accessoires en onderdelen zoals steunschijven, borstels, schuurzolen, stofzuigslangen, kabels, schuurmateriaal, zaagbladen en accu’s. Festool accessoires en onderdelen kunt u op een geordende wijze opbergen in een van de Festool draagbare opbergboxen uit ons assortiment. Bovendien kunt u hiermee eenvoudig uw accessoires en onderdelen binnen uw werkomgeving transporteren. Het altijd en overal beschikken over de juiste Festool onderdelen en accessoires bespaart u veel tijd, kracht en zorgt ervoor dat uw materialen optimaal geordend zijn.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur