Filters
Merk
Materiaal

Profi-mix verfrollers

3 producten

Active filters

Profi-mix verfrollers bestellen?

Profi-mix is een speciaal type verfroller dat wordt geproduceerd voor Carel Lurvink onder de naam CaluPaint. De Profi-mix verfroller van CaluPaint is speciaal ontworpen voor een perfecte afwerking zonder strepen of oneffenheden.

De Profi-mix verfroller is gemaakt van de hoogwaardige materialen polyamide en polyester. De roller heeft een zachte en dichte structuur, waardoor deze geschikt is voor het aanbrengen van verschillende soorten verf op verschillende oppervlakken, zoals muren, plafonds, houtwerk en metalen oppervlakken. De roller is ook geschikt voor het aanbrengen van watergedragen verf en is gemakkelijk schoon te maken.

De verfrollers zijn beschikbaar in verschillende maten, van kleinere rollers voor het schilderen van details tot grotere rollers voor het schilderen van grote oppervlakken zoals muren en plafonds. De roller is makkelijk te gebruiken, waardoor u snel en efficiënt kunt werken.
De Profi-mix verfrollers van CaluPaint worden veel gebruikt door professionele schilders vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk. Ze bieden schilders de mogelijkheid om een perfecte afwerking te creëren met minimale inspanning.