Filters

Detecteerbare wondverzorging

20 producten

Detecteerbare wondverzorging

Detecteerbare artikelen worden ook wel HACCP producten genoemd. HACCP sta at voor Hazardous Analysis and Critical Control Points, wat een  risico inventarisatie voor voedingsmiddelen betekent. Bedrijven die zich bezighouden met bereiding, behandeling, verpakking, verwerking, distributie en vervoer van levensmiddelen moeten alle aspecten van het voortbrengingsproces identificeren en op gevaren analyseren om besmettingen zo goed mogelijk te voorkomen. Als er bijvoorbeeld een pen ergens in valt, is het niet gewenst dat de pen met de handen er uit gehaald moet worden. Dit wordt namelijk niet als erg hygiënisch ervaren Daarom zijn er in detecteerbare artikelen minuscule metaal stukjes ingebouwd. De metaal stukjes kunnen met een detectie systeem herkend en eruit gehaald worden. Voor optimale hygiëne zijn detecteerbare artikelen volledig van kunststof zodat ze ook goed schoongemaakt en gedesinfecteerd kunnen worden. Het zou natuurlijk ook erg vervelend zijn als scherven of  andere losse stukjes afbreken en in de productielijn terecht komen, daarom zijn detecteerbare artikelen zo goed als onbreekbaar.

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor detecteerbare wondverzorging. Het assortiment bestaat uit vijf verschillende merken waaronder; CaluGuard, Akla, Salvequick en Utermolhen. Zo biedt CaluGuard u een textiele vingerbob en pleister. Tevens kunt u ook terecht voor Utermohlen, bij Carel Lurvink heeft u keus uit verschillende pleisters in diverse maten. Van Akla kunt u een pleisterdispenser verkrijgen met een bijbehorende navulling. Deze dispenser is makkelijk te gebruiken aangezien u zelf de locatie van het gaasje kan bepalen. Ook de Salvequick biedt u een pleisterdispenser. Deze pleisterdispenser heeft pleisters op een vast formaat.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren