Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

Eigenschap

Otoplastieken

Als u langdurig wordt blootgesteld aan hard geluid, maakt u een grote kans op blijvende gehoorbeschadiging. Lawaaidoofheid staat in veel landen in de top 3 van beroepsziekten. In veel organisaties wordt daarom gewerkt met otoplastieken, op maat gemaakte gehoorbescherming. In ons service center in Enschede kunt u otoplastieken aan laten meten. Heeft u meerdere collega’s die gehoorbescherming nodig hebben? Wij kunnen ook bij uw organisatie langskomen om otoplastieken aan te meten.

Otoplastieken worden voor elke gebruiker op maat gemaakt, daarom is geen enkel paar hetzelfde. De gehoorgang wordt geheel afgesloten, terwijl gewone oordoppen een universele uitvoering hebben die zich vanzelf vormt naar de gehoorgang. Otoplastieken beschermen het gehoor daardoor beter. Het schadelijke lawaai wordt gegarandeerd geneutraliseerd. Daarnaast is het draagcomfort hoger en kunnen mensen toch blijven communiceren. Otoplastieken gaan een lange(re) tijd mee, ongeveer twee tot drie jaar.

Detecteerbare Artikelen worden ook wel HACCP producten genoemd. HACCP staat voor Hazardous Analysis and Critical Control Points, wat een  risico inventarisatie voor voedingsmiddelen betekent. Bedrijven die zich bezighouden met bereiding, behandeling, verpakking, verwerking, distributie en vervoer van levensmiddelen moeten alle aspecten van het voortbrengingsproces identificeren en op gevaren analyseren om besmettingen zo goed mogelijk te voorkomen. Als er bijvoorbeeld een pen ergens in valt, is het niet gewenst dat de pen met de handen er uit gehaald moet worden. Dit wordt namelijk niet als erg hygiënisch ervaren Daarom zijn er in detecteerbare artikelen minuscule metaal stukjes ingebouwd. De metaal stukjes kunnen met een detectie systeem herkend en eruit gehaald worden. Voor optimale hygiëne zijn detecteerbare artikelen volledig van kunststof zodat ze ook goed schoongemaakt en gedesinfecteerd kunnen worden. Het zou natuurlijk ook erg vervelend zijn als scherven of  andere losse stukjes afbreken en in de productielijn terecht komen, daarom zijn detecteerbare artikelen zo goed als onbreekbaar. De detecteerbare otoplastiek bevat een detectie kogel binnen in. Hierdoor kan ook de otoplastiek gedetecteerd kunnen worden.

( p. st.)
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur