Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

MerkKleur
Maat

Toepassing

MateriaalMVO keur


Model

Veiligheidsklasse


Categorie


Wasvoorschriften
Polo's

Tricorp Slim fit polo Art: 201020KBXS
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Poloshirts

Het beschikken over de juiste werkkleding draagt bij aan de uitstraling en professionaliteit van uw bedrijf. Hierdoor is het belang van representatieve bedrijfskleding groot. Een poloshirt is een populair kledingstuk, die u zowel in uw vrije tijd als in uw werkomgeving kunt dragen. Polo’s beschikken over een hoog draagcomfort en bieden een professionele uitstraling. Bovendien zijn polo’s als werkkleding ideaal en onmisbaar in de zomerperiode of in een werkomgeving waarbij de tempratuur hoog kan oplopen. Carel Lurvink beschikt over een uitgebreid aanbod polo’s voor zowel heren als dames. Binnen ons assortiment bieden wij heren en dames polo’s van diverse toonaangevende merken aan zoals Diadora, Tricorp, Orcon en Portwest. Bovendien leveren wij duurzame kleding met aandacht voor de productie, de gebruikte materialen en een lange kwaliteitsgarantie.

Een uitgebreide keus aan polo’s

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan polo’s, waarbij er voor iedere professional en situatie een passende polo te vinden is. Binnen ons assortiment bieden wij kwalitatief hoogwaardige heren en dames polo’s in diverse uitvoeringen, maten, kleuren en materialen aan. De heren en dames polo’s zijn zowel in een slim-fit (getailleerde) uitvoering te verkrijgen als in een standaard uitvoering. Naast polo’s voor heren of dames zijn er ook uniseks polo’s. In ons assortiment vindt u tevens multinorm en standaard poloshirts met lange mouwen. Tot slot zijn alle polo’s in diverse kleuren of kleurcombinaties te verkrijgen. Hierdoor kunt u voor iedere situatie een passende polo vinden en tevens eenvoudig een polo vinden die aansluit op de huisstijl van uw bedrijf.  

Cooldry polo

Professionals die werkzaam zijn in de buitenlucht of in een warm klimaat, zullen waarschijnlijk sneller transpireren. Een shirt dat het vocht niet goed afvoert is uiterst oncomfortabel. Cooldry werkkleding biedt hierbij uitkomst, doordat cooldry kleding is voorzien van een ademende werking door middel van een speciaal ontwikkelde polyestervezel. Tegenwoordig wordt deze ademende vezel niet alleen meer in sportkleding, maar ook in werkkleding verwerkt om zweet op te vangen en vocht af te voeren. Binnen ons ruime assortiment cooldry werkkleding leveren wij ook cooldry polo’s. Deze ademende polo’s zijn in een slim-fit uitvoering en in diverse kleuren te verkrijgen. Tot slot zijn cooldry polo’s niet alleen geschikt voor in de zomer, maar zorgt het poloshirt er tevens voor dat het lichaam goed warm blijft in de winter. Hierdoor zijn cooldry polo’s geschikt voor elk moment van het jaar.

Polo’s van duurzaam materiaal

Maatschappelijk ondernemen krijgt steeds meer aandacht in het bedrijfsleven. Dit speelt ook een belangrijke rol in de keuze voor bedrijfs- en werkkleding. Carel Lurvink steunt deze gedachte door onder anderen op het gebied van werkkleding duurzame kleding te leveren. Hierbij gaat onze aandacht uit naar de productie, de gebruikte materialen en kwaliteit van werkkleding. Zo leveren wij een poloshirt van het merk Tricorp gemaakt uit bamboe materiaal. Dit is een duurzaam alternatief voor katoen. Bamboe stelt weinig eisen aan de omgeving, grond en heeft weinig water nodig. Hierdoor kan bamboe ook verbouwd worden op voedingsarme grond. Een bamboe polo beschikt over een aantal unieke eigenschappen. De verwerkte bamboevezels beschikken over een antibacteriële werking, waardoor het ontstaan van vervelende ‘luchtjes’ voorkomen kan worden. Tevens hebben de bamboevezels een open structuur, waardoor vochtdampen sneller kunnen worden opgenomen ten opzichte van polo’s uit katoen. Bovendien is een bamboe polo een goed alternatief voor mensen met een gevoelige huid en allergieën. Tot slot kreukt een bamboe polo niet, waardoor het een onderhoudsvriendelijk kledingstuk is.


Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur