Carel Lurvink

Filter

Merk
KleurMaat


Toepassing

MateriaalEigenschap
ModelVeiligheidsklasse
Categorie


Dames werkschoenen

Carel Lurvink's keuze
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Perfecte pasvorm
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Werkschoenen Dames

Het is erg belangrijk goede werkschoenen te dragen. U moet er immers de hele dag op lopen. Voor vrouwen kan het nog eens lastig zijn goede werkschoenen te vinden doordat deze niet overal aangeboden worden. Daarom biedt Carel Lurvink ook een uitgebreid assortiment werkschoenen dames. Het is belangrijk dat de werkschoenen dames goed op de vorm van vrouwelijke voeten aangepast zijn. Een goed voorbeeld uit ons assortiment werkschoenen dames is de Diadora Run II S3 SRC ESD veiligheidsschoen laag.

Diadora Run II S3 SRC ESD veiligheidsschoen laag

Deze mooie dames werkschoen is een S3 veiligheidsschoen. Dit houdt in dat deze veiligheidsschoen voor dames over de volgende eigenschappen bezit: een beschermende stalen neus, een gesloten hiel, antistatische eigenschappen, een energie-absorberende hak, een waterdichte schacht en een ondoordringbare tussenzool zodat geen scherpe voorwerpen kunnen indringen. Bovendien is deze werkschoen dames flexibel en heeft hij anti-slip eigenschappen.
U kunt kiezen uit verschillende kleuren en maten (35 t/m 48). Voor vrouwen is het bijvoorbeeld erg leuk om bijvoorbeeld de Diadora veiligheidsschoen dames met roze veters te kiezen. De roze veters maken de functionele werkschoenen een stuk minder saai.

Waarom verkopen wij speciale werkschoenen voor dames?

Wij bieden werkschoenen voor dames omdat de voeten van vrouwen vaak heel anders gevormd zijn als mannelijke voeten. Ook zijn vrouwelijke voeten meestal kleiner. Wetenschappers zijn meer onderzoek gaan doen naar het verschil doordat vrouwen vaker blessures hadden. Ze ontdekten dat vrouwen anders lopen en dat de verhouding tussen voorvoet en hiel bij mannen en vrouwen verschilt. Vrouwen hebben ten opzichte van mannen meestal bredere voorvoeten en smallere hielen. Het schoenmodel moet hier speciaal op aangepast worden. Tevens verschilt de behoefde aan demping doordat vrouwen vaak lichter zijn en dus een zachtere soort demping nodig hebben. Sinds er speciale modellen zijn ontwikkeld voor vrouwen zijn er veel minder blessures. Vrouwen horen dus ook op de werkvloer werkschoenen te dragen speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke voeten. Werkschoenen dames zijn vaak gemaakt van lichtere materialen, zijn smaller en vaak modieuzer.

Naast bijvoorbeeld de mooie Diadora werkschoenen dames met roze veters bieden wij uiteraard ook diverse andere werkschoenen voor dames; neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Weet u niet zo goed welke werkschoen het beste bij u past? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur