Carel Lurvink

Filter

Merk

Kärcher machines

( p. st.)
excl. btw

Kärcher machines

Industriële schoonmaak- en reinigingsmachines zijn een onmisbaar hulpmiddel binnen de professionele schoonmaak. Naast het feit dat deze machines de reinigingstaak vergemakkelijken, dragen ze ook bij aan het bewerkstelligen van een optimaal schoonmaakresultaat. Hierdoor kunnen diverse reinigingstaken met behulp van professionele reinigingsmachines eenvoudig en efficiënt worden uitgevoerd. Kärcher is een wereldwijd bekende leverancier op het gebied van een professionele reinigingsmachines. Carel Lurvink beschikt over een uitgebreid assortiment professionele Kärcher machines variërend van hogedruk- en tapijtreinigers tot schrobzuigmachines en veegmachines. Hieronder lichten wij binnen ons assortiment Kärcher machines de productcategorie hogedrukreinigers uit.  

Diverse koudwater hogedrukreinigers

De Kärcher machines in de productcategorie hogedrukreinigers zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringsklassen. De keuze voor een Kärcher hogedrukreiniger is hierbij afhankelijk van de hardnekkigheid van het vuil, type oppervlak en omvang van het schoon te maken oppervlak. Vervolgens kiest u een uitvoeringsklasse met passende werkdruk, wateropbrengst en vermogen. Hogedrukreinigers van Kärcher uit de middenklasse beschikken over een uitstekend reinigingsvermogen en kunnen ingezet worden voor sterk vervuilde oppervlakken of voor tijdsintensieve reinigingsopdrachten. Hierdoor beschikken deze hogedrukreinigingsmachines over een hoge combinatie van werk- en waterdruk, waardoor vastzittend vuil op effectieve wijze verwijderd kan worden. Naast grote oppervlaktes, kunnen ook machines of voertuigen grondig gereinigd worden. Wanneer u echter kleinere oppervlaktes moet reinigen op verschillende locaties, dan bieden de draagbare hogedrukreinigers van Kärcher uitkomst. Deze hogedrukreinigers beschikken over een gering gewicht, een compact design en zijn uiterst mobiel. Hierdoor zijn deze hogedrukreinigers ideaal voor het reinigen van buitentrappen, gevels en machines of voertuigen. Tot slot zijn hogedrukreinigers uit de compact klasse echte alleskunners. Deze veelzijdige en compacte machines beschikken over een gemiddeld tot hoog vermogen, werk- en waterdruk. Hierdoor zijn deze hogedrukreinigers uitermate geschikt voor snelle en grondige reiniging van diverse binnen-, buitenplaatsen en werkplaatsen.

Toepassing hogedrukreinigers

De Kärcher hogedrukreinigers uit ons assortiment kunnen voor diverse professionele reinigingsdoeleinden worden ingezet. Zo kunnen de Kärcher machines eenvoudig toegepast worden voor het reinigen van grote oppervlaktes, verwijdering van hardnekkig vuil en het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen. Tevens kan een Kärcher hogedrukreiniger gebruikt worden voor het reinigen van verschillende oppervlakken zoals steen, hout, beton en staal. In combinatie met het passende reinigingsmiddel kunt u iedere schoonmaakklus uitvoeren. Daarnaast kunnen de Kärcher hogedrukreinigingsmachines eenvoudig naar uw hand gezet worden met behulp van diverse accessoires. Hierdoor kan een Kärcher hogedrukreiniger moeiteloos toegepast worden in de agrarische sector, facilitaire sector, bouwindustrie, productie- en metaal industrie en levensmiddelenbranche.

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur