Carel Lurvink

Filter

Merk

Maat

Eigenschap

Inhoud


Gebruiksfreqentie

Breedte

Categorie


Stofzuiger onderdelen en accessoires

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Stofzuiger onderdelen en accessoires

In de meeste huishoudens is de stofzuiger niet meer weg te denken. Om het klusje wat makkelijker te maken kunt u het beste een professionele stofzuiger aanschaffen die krachtig zuigt. Zolang u niet vergeet de stofzuigerzak tijdig te vervangen zult u weinig problemen krijgen met een kwalitatief goede stofzuiger. Voor optimale resultaten kunt u nog additionele stofzuiger accessoires kopen. Het kan erg vervelend zijn als uw stofzuiger plotseling niet meer werkt. In de meeste gevallen is er iets verstopt in de stofzuiger. Een geblokkeerde slang, geblokkeerde borstelwals, verstopte zuigbuis of poreuze stofzuigerslang leidt tot een verminderde zuigkracht. Maar wees niet bang, het is niet meteen nodig een compleet nieuwe stofzuiger te kopen. Bij Carel Lurvink vindt u alle onderdelen en accessoires voor uw stofzuiger. Mocht er een onderdeel vervangen moeten worden, staan wij voor u klaar. Door stofzuigeronderdelen aan te bieden hebben ook consumenten en (onafhankelijke) reparateurs toegang tot stofzuigeronderdelen zodat het niet nodig is een fabrikant geautoriseerde monteur te laten komen. U kunt eenvoudig video’s opzoeken hoe u het beste stofzuigeronderdelen vervangt. Een aantal voorbeelden van onderdelen die makkelijk te vervangen zijn:

Stofzuiger slang: een gescheurde stofzuigerslang verminderd de zuigkracht van de stofzuiger dramatisch waardoor het van uiterst belang is in een goede stofzuigerslang te investeren.

Kabelhaspel: als de stofzuigersnoer niet meer goed oprolt is waarschijnlijk het kabelhaspel kapot. Gelukkig kan dat makkelijk vervangen worden.

Stofzuigerwieltjes: na een tijdje beginnen stofzuigerwieltjes te slijten en breken soms zelfs af. Gelukkig kunt u bij Carel Lurvink eenvoudig nieuwe stofzuigerwieltjes kopen.

Stofzuiger zuigmond: ook een stofzuiger zuigmond slijt snel en is na een tijdje aan vervanging toe.

Stofzuiger mondstukken

Een stofzuiger mondstuk bepaald mede de zuigprestaties van een stofzuiger. Het is dus van belang een kwalitatief goede stofzuiger mondstuk te hebben. Een goed mondstuk sluit goed aan op de grond en zuigt goed over de hele breedte van het mondstuk. Er zijn verschillende typen stofzuigermondstukken; sommige stofzuigermondstukken werken goed op een bepaalde ondergrond maar weer minder op een andere ondergrond.

Opzetborstels: Opzetborstels worden vaak meegeleverd met de stofzuiger en kunnen worden opgeborgen in de stofzuiger. De meeste stofzuigers worden geleverd met een kierenborstel, een zachte borstel en een meubelborstel.

Parketmondstukken: Een parketmondstuk heeft langere haren dan een gewoon stofzuiger mondstuk zodat de vloer niet beschadigd wordt.

Turbo- of elektroborstels: Gemotoriseerde stofzuiger borstels speciaal om huisdierhaar van (uitsluitend) tapijt te zuigen.

Assortiment stofzuiger onderdelen en accessoires

Carel Lurvink biedt diverse soorten hulpstukken voor stofzuigers en stofzuigeronderdelen. Denk hierbij aan een stofzuiger accu, filter, greep, houder, knop, motor,  reservoir, schakelaar, snoer, stofzuigerborstel, stofzuigerslang, stofzuigerstand, verloopstuk, wartel en stofzuiger wielen.


 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur