Filters

Kärcher onderdelen

14 producten

Kärcher onderdelen

Kärcher staat bekend als een toonaangevende leverancier van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve schoonmaak- en reinigingsmachines. Zo zijn bijvoorbeeld de hogedrukreinigers van Kärcher erg populair in zowel de professionele schoonmaakbranche als in de huishouding voor consumenten. Diverse reinigstaken kunnen efficiënt worden uitgevoerd met behulp van de professionele Kärcher hogedrukreinigingsmachines en Kärcher accessoires. De toepassingsmogelijkheden van een hogedrukreiniger kunnen eenvoudig worden aangepast of worden uitgebreid met behulp van Kärcher onderdelen en accessoires. Carel Lurvink beschikt over een ruim assortiment Kärcher hogedrukreinigers en bijbehorende onderdelen en accessoires. Hieronder lichten wij het belang en de toepassingsmogelijkheden van Kärcher onderdelen en accessoires toe.

Uitgebreid assortiment Kärcher onderdelen

Binnen ons assortiment vindt u diverse Kärcher onderdelen en accessoires, waarmee u de toepassing van een hogedrukreiniger voor iedere reinigingssituatie eenvoudig kunt aanpassen. Zo leveren wij spuitlansen, vuilfrezen, oppervlaktereinigers, hogedrukslangen, spuitpistolen en rioolreinigingsslangen. Een spuitlans is een van de meest gebruikte opzetstukken voor een hogedrukreiniger en wordt vaak gebruikt voor kleinschaligere schoonmaaktaken zoals het schoonmaken van kleinere oppervlakken of voorwerpen. Wanneer het draait om het verwijderen van hardnekkig vuil, dan is een vuilfrees een uitermate geschikt hulpmiddel. De puntachtige vorm van een vuilfrees zorgt ervoor dat de straal en de spuitoppervlakte kleiner, maar ook krachtiger wordt. Een oppervlaktereiniger daarentegen vergroot de straal en de spuitoppervlakte, waardoor grote oppervlaktes snel en efficiënt gereinigd kunnen worden. Een voordeel van een oppervlaktereiniger bestaat uit het feit dat u tijdens het schoonmaken geen last krijgt van spatwater. Hierdoor is dit hulpmiddel geschikt voor de reiniging in de voedingsmiddelenindustrie of horeca. Voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken zoals een afvoerbuis of een dakgoot biedt een rioolreinigingslang uitkomst. Daarnaast zijn er ook verschillende hogedrukslangen die op de hogedrukreinigers van Kärcher kunnen worden aangesloten. Deze hogedrukslangen kunnen aangesloten worden op diverse hogedrukpistolen. De hogedrukpistolen van Kärcher zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en beschikken ieder over een goede en ergonomische grip.

Flexibiliteit met Kärcher onderdelen

Kärcher machines en bijbehorende onderdelen zijn over het algemeen kwalitatief hoogwaardig en beschikken over een lange levensduur. Het kan echter weleens voorkomen dat een onderdeel kapot gaat of dat de prestatie van een reinigingsmachine omlaag gaat, doordat er slijtage plaatsvindt na langdurig gebruik. In deze gevallen hoeft u niet direct een nieuwe machine aan te schaffen, maar kunt u het kapotte onderdeel eenvoudig laten vervangen voor een nieuwe. Om oponthoud tijdens het werk te voorkomen is het aan te raden om extra onderdelen en accessoires achter de hand te hebben. Een ander voordeel van het op voorraad hebben van Kärcher onderdelen en accessoires bestaat uit de grotere flexibiliteit. Hierbij heeft u de mogelijkheid om de hogedrukreiniger met behulp van bijbehorende accessoires naar uw hand te zetten. Hierdoor kunt u een machine op verschillende manieren inzetten en toepassen voor uiteenlopende reinigingsvraagstukken.

Meer informatie? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren