Filter

Merk


Kleur

Maat

MateriaalCategorie

Tape dispensers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Tape dispenser

Om het afplakken en het sluiten van dozen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken is het handig om een tape dispenser te gebruiken. Een tape dispenser wordt soms ook wel pistoolafroller of tapeafroller genoemd. Hiermee kunt u gemakkelijk een stuk tape van de rol in de dispenser afscheuren. Dit gebeurt met behulp van een afscheurmechanisme die de tape afscheurt.

Kwalitatieve tape dispensers

De kwaliteit van een is afhankelijk van meerdere dingen. De volgende aspecten spelen onder andere een rol: het soort en de kwaliteit van het materiaal waaruit de dispenser gemaakt is, de kwaliteit van het afscheur mechanisme en natuurlijk het design van de tape dispenser. Carel Lurvink biedt uitsluitend tape dispensers van topkwaliteit van toongevende merken als 3M en Kip.

Professionele industriële tape dispensers

Met een professionele industriële tape dispenser kunt u niet alleen gemakkelijk een stuk tape afscheuren; u hoeft de tape niet eens meer zelf af te scheuren en vervolgens op te plakken. U zet de tape dispenser gewoon op de plek waar u het tape wilt hebben en rolt vervolgens de dispenser verder zodat de tape automatisch blijft plakken. Op de bestemming aangekomen scheurt u de tape los met behulp van het afscheurmechanisme. Een bijkomend voordeel is ook dat de tape meteen strak geplakt is doordat er overheen gerold is. Bovendien kan de tape tussendoor nergens aan blijven plakken. Het gebruik van een tape dispenser spaart dus enorm veel tijd en gepriegel waardoor er efficiënter gewerkt kan worden.

Bij Carel Lurvink vindt u diverse tape dispensers voor alle standaardrollen. Ze liggen erg comfortabel in de hand, zijn voorzien van een flexibel gladstrijk blok en een goed scherp zaagtandmes waardoor de tape makkelijk en op de juiste plek afgesneden wordt. U kunt ook kiezen voor een tape dispenser voor ATG tapes die de schutlaag bij het aanbrengen automatisch verwijderd.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur