BlackSatino

46 producten

Een unieke, verantwoorde toiletruimte met BlackSatino

Elk toiletbezoek toekomstbestendig en duurzaam maken, dat kan zelfs met een luxe uitstraling: de producten van BlackSatino maken het mogelijk. Carel Lurvink slaat daarom graag de handen ineen met dit merk. Met de producten van BlackSatino zorgen we voor duurzame toiletruimtes. We beschikken over een ruim assortiment. Samen maken we maatschappelijk verantwoord ondernemen mogelijk voor de bedrijfswereld.
Bij BlackSatino en Carel Lurvink zit circulair denken in het DNA. Circulariteit kan namelijk bijdragen aan uw imago en werknemerstevredenheid. Bovendien zorgt circulariteit voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. In een circulaire productie worden alle materialen herbruikt; ze dienen als grondstof voor een nieuw materiaal of product. Minder afval en een schonere leefomgeving, dat bewerkstelligen we samen.

BlackSatino zorgt voor positieve indrukken

Uw toiletruimte zal een unieke uitstraling hebben op verschillende manieren. Dat zit hem in het letterlijke uiterlijk van de ruimte, die er verzorgd uit zal zien. Maar het betreft ook de associaties van werknemers, klanten en gasten bij uw bedrijf. Zo roept u bij de bezoekers een positieve indruk op door maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid te tonen. Een verzorgde, veilige en hygiënische ruimte zorgt voor een hogere tevredenheid, gezondheid en productiviteit.

BlackSatino producten bevatten enkel niet-schadelijke, secundaire stoffen. Hierdoor is het gebruik ervan veilig voor mens en milieu. Daarnaast zijn de producten economisch en ecologisch spaarzaam in gebruik. Zo wordt er bijvoorbeeld voorkomen dat er teveel poets- of toiletpapier gebruikt wordt.

De sterkte en kwaliteit van de producten doen niet onder aan wat u gewend bent. BlackSatino is gebruiksvriendelijk, duurzaam, modern, stijlvol en Cradle to Cradle gecertificeerd.

Breed assortiment

Bij Carel Lurvink bieden we een compleet assortiment. De duurzame producten van BlackSatino zijn te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Daarnaast zijn de producten te onderscheiden in de materialen metaal, kunststof en papier.

De metalen kledinghaak en toiletborstel hebben een duurzaam design, een luxe uitstraling en zorgen voor gebruiksgemak.
De dispensers van BlackSatino zijn gemaakt van gerecycled kunststof en zorgen voor een uiterst verzorgde uitstraling als u de toiletruimte binnenkomt. Wij bieden dispensers voor doppenrollen, zeep, toiletrollen, hygiënezakjes, toiletbrilreinigers, luchtverfrissers, handdoeken en handdoekrollen. Ook bieden we verschillende afvalbakken en (dames)hygiëneboxen. Bij de productie wordt enkel ‘groene energie’ gebruikt en de dispensers worden CO2-neutraal gemaakt. BlackSatino kan op basis van uw verbruik voor u uitrekenen hoeveel CO2 u bespaart.
Bovendien geeft u uw toiletruimte de duurzaamste invulling door het spaarzame gebruik van de breed inzetbare hygiënische poetsrollen, het zachte en sterke toiletpapier, de luxe handdoekrollen en de milieuvriendelijke papieren handdoekjes.
Bekijk ons volledige aanbod van BlackSatino en filter zelf op de gewenste categorieën. Dit kan op kleur, materiaal, eigenschap, inhoud, MVO-keur, aantal lagen, soort vouw, geur en type systeemdispenser.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren