Vikan handtrekkers en vloertrekkers

Vikan handtrekkers en vloertrekkers

Het goed droogmaken van gladde werkoppervlakken of vloeren is niet altijd makkelijk. Met een Vikan hand- of vloertrekker verwijdert u eenvoudig water en voedselresten van diverse oppervlakken. Vikan handtrekkers zijn ideaal om werktafels en keukenbladen snel en goed droog te maken. Vaak komen deze werkplekken in aanraking met voedsel, en daarom is het belangrijk dat de handtrekker erg hygiënisch werkt. Voor het goed en efficiënt drogen van uw vloer zijn vloertrekkers met vaste en flexibele nek verkrijgbaar. De handtrekkers en vloertrekkers van Vikan zijn gemaakt van polypropyleen, waardoor bacteriën zich niet aan de trekkers kunnen hechten. Daarnaast is dit materiaal bestand tegen chemicaliën en kunnen de Vikan hand- en vloertrekkers gereinigd worden op hoge temperaturen. Daarnaast zijn losse rubberbladen verkrijgbaar bij Carel Lurvink, zodat u de rubberen bladen van uw Vikan vloertrekker eenvoudig zelf kunt vervangen. De vloertrekkers zijn te bevestigen aan alle Vikan stelen.

Ultra hygiëne Vikan vloertrekker

De Vikan ultra hygiëne vloertrekker is ontwikkelt voor het effectief reinigen van de meest hygiëne kritische zones. Deze vloertrekker van Vikan heeft een enkele strip van massief rubber, zodat er geen vuil achter kan blijven tussen de wisrubbers. Daarnaast is deze vloertrekker gemakkelijk en goed schoon te maken door het ontbreken van naden en vouwen. Voor de wat minder kritische hygiënezones volstaat een Vikan vloertrekker met een efficiënter dubbel wisblad. Uw nieuwe Vikan hand- of vloertrekker bestelt u eenvoudig bij Carel Lurvink.

Vikan hand- en vloertrekkers met kleurcodering

Alle producten van Vikan zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat het makkelijk is om de artikelen in uw kleurcoderingsysteem op te nemen. Door verschillende kleurzones in te richten in uw bedrijf, is het makkelijk te onderscheiden in welke ruimte de hand- of vloertrekker gebruikt dient te worden. Zo wordt kruisbesmetting tussen verschillende afdelingen voorkomen en blijft de bedrijfshygiëne hoog. Door te werken met verschillende kleuren voldoet u bovendien aan het verplichte HACCP-plan voor voedselverwerkers. Alle Vikan categorieën kunt u terugvinden in ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren