Vikan stelen

Vikan stelen

De artikelen van Vikan dragen bij aan het volbrengen van hoge hygiëne standaarden in uw bedrijf. Het hoog houden van deze standaarden vraagt om bijpassende hygiënische stelen voor al uw borstels en bezems. De stelen van Vikan zijn universeel, waardoor iedere steel op alle Vikan artikelen past. Bij het selecteren van een goede steel hoeft u er dus niet op te letten of deze wel op uw bezem, borstel, trekker of schrobber past. De steel kan dankzij haar schroefdraad altijd goed bevestigd worden. De stelen van Vikan worden veelal gemaakt van aluminium of polypropyleen. Bacteriën kunnen zich niet aan deze materialen hechten, waardoor kruisbesmetting voorkomen wordt. Daarnaast zijn de stelen op hoge temperatuur te reinigen en zijn ze vaak bestand tegen chemicaliën.

Voor welk type Vikan steel kiest u?

Bij het kiezen van een geschikte Vikan steel heeft u de keuze uit een ruim assortiment. Er zijn veel verschillende types stelen verkrijgbaar met verschillende lengtes, materialen en toepassingen. Een Vikan telescoopsteel met waterdoorvoer maakt het wassen van het plafond, wanden of ramen op hoogte makkelijk. De ultra hygiëne stelen van Vikan zijn in een geheel gegoten, waardoor ze geen randen of naden hebben waar vuil in terecht kan komen. De ultra hygiëne stelen zijn daarom bij uitstek geschikt voor gebruik in hygiëne kritische zones. Ergonomische stelen van Vikan dragen bij aan het creëren van een zo gezond mogelijke werkhouding. Dankzij het ergonomische ontwerp bieden deze stelen een comfortabel handvat met veel grip, een afgeronde bovenkant met ophangoog en soms zijn de stelen in hoogte verstelbaar. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor een vaste steel, deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Daarnaast zijn er diverse andere stelen van Vikan verkrijgbaar, zoals korte stelen of met speciale toepassingen. Wilt u meer informatie over het kiezen van een geschikte steel? Neem gerust contact op met de productspecialisten van Carel Lurvink.

Vikan stelen met kleurcodering

De producten van Vikan zijn voorzien van meerdere kleuren, zodat u de artikelen eenvoudig in uw kleurcoderingsysteem kunt opnemen. Het is belangrijk dat de Vikan steel dezelfde kleur heeft als het Vikan product waar de steel aan bevestigd wordt. Door in het bedrijf met verschillende kleurzones te werken, is het eenvoudig te herkennen in welke ruimte of afdeling de artikelen thuis horen. Zo wordt kruisbesmetting binnen het bedrijf voorkomen en blijft een hoge bedrijfshygiëne gewaarborgd. Door te werken met verschillende kleuren voldoet u bovendien aan het verplichte HACCP-plan voor voedselverwerkers. Een overzicht met alle verkrijgbare artikelen van Vikan kunt u terugvinden in ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren