Duurzame bodywarmers

1 product

Duurzame bodywarmers

Een bodywarmer beschermt uw bovenlijf tegen kou, water en wind. In feite is het een mouwloze jas. Het grootste voordeel van een bodywarmer is dat dit kledingstuk bij wisselende weersomstandigheden goed te dragen is. Wanneer het te koud is voor enkel een trui en te warm voor een (dikke) jas, is een bodywarmer ideaal. Bij Carel Lurvink bieden we duurzame bodywarmers, waarvan de productie veilig en verantwoord is geweest voor mens en milieu.

Zo beschikken onze duurzame bodywarmers over het MVO-Keurmerk Fair Wear. Bij de productie van de bodywarmers zijn de arbeidsrechten van de werknemers gewaarborgd. Zo weten wij en u dat ook zij hun werk veilig, verantwoord en prettig hebben kunnen uitvoeren.

Het merk van de duurzame bodywarmers is Tricorp. Zij gebruiken een circulaire productie, waardoor hun producten grotendeels recyclebaar zijn. Zo worden er natuurlijke grondstoffen gebruikt en herbruikt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen streven wij, evenals Tricorp en Fair Wear, na. Doet u met ons mee door bewust te consumeren?

Assortiment duurzame bodywarmers

Een mooi voorbeeld van een duurzame bodywarmer is de Tricorp bodywarmer. De pasvorm van de bodywarmer is traditioneel, maar er zijn ook unieke eigenschappen. Zo zorgt de bodywarmer voor extra zichtbaarheid. Dit komt door de reflectie piping op zowel de voor- als achterkant. Ook beschikt de bodywarmer over een vaste binnenvoering, waardoor u goed warm blijft. Hiernaast heeft de bodywarmer veel opbergruimte door de borstzak, (afsluitbare horizontale) steekzakken en afsluitbare klepzakken. U kunt erdoor gemakkelijk uw werkattributen (bijvoorbeeld een GSM) bij u dragen. U hoeft ze niet langer te zoeken, maar draagt de benodigdheden gewoon bij u. Verder is de bodywarmer vuil- en waterafstotend en wind- en waterdicht door de coating die op de bodywarmer is aangebracht.

De bodywarmer is stijlvol en modern, door bijvoorbeeld de modieuze mouwboorden en het slanke nekboordje. Daarnaast zijn er voldoende verschillende maten van de bodywarmer beschikbaar. Bovendien kunt u de taille verstellen. Zo kan de bodywarmer als gegoten zitten bij verschillende lichaamstypes. De bodywarmer is uitermate geschikt voor werk in de industrie en ook in verschillende kleuren beschikbaar. Het biedt ruimte om uw eigen stijl te volgen of om aan te kunnen sluiten bij uw werkomgeving.

Meer productspecificaties zijn gemakkelijk te vinden in onze webshop. Ook zijn hier meerdere bodywarmers te vinden, bijvoorbeeld een thermo bodywarmer.

Kunt u hulp gebruiken bij het kiezen naar de juiste bodywarmers voor u? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren