Carel Lurvink

MVO

Duurzame reinigingsproducten

Houdt u zich bij uw bedrijfsactiviteiten ook bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen?
Bij Carel Lurvink gaan duurzaam ondernemen en bedrijfseconomisch rendement hand in hand. Wij zijn van mening dat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort bij een duurzame vorm van ondernemerschap.

Bij ons staat de mens dan ook echt centraal, iets wat voortkomt uit onze rijke geschiedenis als familiebedrijf. Carel Lurvink is ook op het gebied van MVO de partner waar u naar op zoek bent. Dankzij 125 jaar ervaring in uiteenlopende branches en onze inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen, weten we precies hoe we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Expert in duurzame reinigingsproducten

We hebben veel ervaring op het gebied van duurzame reinigingsproducten. Daarbij bieden we professionele producten van verschillende merken aan zoals CaluClean, CaluGreen, Diversey en Sure. Dit zijn stuk voor stuk duurzame schoonmaakproducten zodat u tijdens uw werkzaamheden goed bezig bent voor het milieu.

Van vloerreinigers en sanitairontkalkers tot aan epoxycleaners: onze duurzame reinigingsproducten zijn geschikt voor de meest uiteenlopende branches. Bovendien beschikken wij over de kennis die u keer op keer verder helpt. Wij denken mee welk soort hygiëne u op welke manier realiseert en welke duurzame producten daar voor nodig zijn. De jarenlange ervaring en kennis van onze medewerkers staat daarbij volledig tot uw beschikking.

Andere duurzame producten

Naast allerlei reinigingsproducten hebben we ook andere producten in ons assortiment die alles met maatschappelijk verantwoord ondernemen te maken hebben. Wat te denken van biologisch afbreekbare afvalzakken en biologisch afbreekbaar bestek van het merk Biodore? Of de circulaire werkschoenen van Emma Footwear en de circulaire kleding van Tricorp? U ziet het: op de meest uiteenlopende manieren kunt u binnen uw bedrijf bezig zijn met duurzaam ondernemen.
Mocht u daar onverhoopt nog niet mee gestart zijn, dan is nu misschien het juiste moment om in te stappen. Bij Carel Lurvink zeggen we namelijk altijd: groen is doen.

Duurzaam ondernemen? Begin nu!

Kies ook voor de duurzame producten van Carel Lurvink en begin vandaag nog met maatschappelijk verantwoord ondernemen. U kunt bij ons terecht voor allerlei producten op dit gebied zoals:

Duurzame reinigingsproducten
- Biologisch afbreekbare afvalzakken
- Biologisch afbreekbaar bestek
- Circulaire werkschoenen
- Circulaire kleding

Meer weten? Wij helpen u graag verder. Bel naar 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur