Filter

Merk

Kleur

Maat


Materiaal


MVO keur


Duurzame sweaters & fleece jassen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp polosweater kat/pol Art: PS280AGR5XL
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp RWS sweater Art: TSRWSGE2XL
( p. st.)
excl. btw

Duurzame sweaters & fleece jassen

Door het klimaat van Nederland hebben we vaak te maken met koude weersomstandigheden. Bij Carel Lurvink vinden we dat het uitvoeren van werkzaamheden voor iedereen comfortabel moet zijn. Voert u uw werkzaamheden buiten of in een koude ruimte uit? De duurzame sweaters en fleece jassen van Tricorp houden u op uw werk en daarbuiten warm. Vind deze kleding gemakkelijk bij ons terug in verschillende modellen.

De duurzame sweaters en fleece jassen staan naast comfort voor representativiteit, kwaliteit, (maatschappelijke) verantwoordelijkheid, duurzaamheid en brede toepasbaarheid. Zo heeft de kleding een moderne, modieuze en multifunctionele pasvorm en stijl. Hierdoor ziet u er netjes uit en maakt u een goede indruk op uw (werk)omgeving. De sweaters en jassen zijn hiernaast zeer slijt-, kleur- en vormvast. Ook na intensief gebruik en vele wasbeurten zien ze er nog uit als nieuw. Tricorp maakt gebruik van een circulaire productie. Dat houdt onder andere in dat de grondstoffen hergebruikt worden voor nieuwe materialen of producten. Met de aanschaf van deze kleding draagt u dus ook bij aan een beschermd milieu. De moderne uitstraling en comfortabele pasvorm zorgen er bovendien voor dat u de sweaters en jassen bij veel gelegenheden kunt dragen.

Kortom: het brede assortiment van Carel Lurvink, het duurzame alternatief, het hoge draagcomfort en de hoge kwaliteit van de kleding zorgen ervoor dat u onder de beste omstandigheden uzelf warm kunt houden tijdens uw werk of daarbuiten.

Welk assortiment duurzame sweaters en fleece jassen bieden wij?

Bij Carel Lurvink kunt u een fleece sweater, een fleece vest, een hooded sweater, een polosweater, een polosweater met boord, een sweater met ronde kraag, een sweatvest, een polosweater met borstzak en elastische boord en een RWS sweater voor hoge zichtbaarheid vinden. Op onze webpagina kunt u gemakkelijk verdere productspecificaties bekijken.
De gewenste gebruikstoepassing en uw kledingsmaak bepalen welk product voor u de juiste keuze is. Uiteraard mag u onze productspecialisten en adviseurs om hulp vragen. Wij staan met genoegen voor u klaar en helpen u graag aan de juiste duurzame sweaters en/of fleece jassen.

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur